Burger King ponuja 26.000 dolarjev srečnežu, ki bo poskusil njihov nov piščančji burger

Hitri hrani se ljudje z navadami, ki jih družba opredeljuje kot zdrave, upirajo. Tisti, ki pa užitek postavljajo pred domnevno zdravje, pa brez pomislekov ugriznejo v slasten burger, pomočijo krompirček v kečap in obed zaključijo z veliko kokakolo. Če si med njimi, lahko zdaj tudi obogatiš ... No, ne ravno obogatiš, prejmeš pa vsoto v vrednosti 26.000 ameriških dolarjev.

Burger King je znan po pripravi hitre hrane, ki se ji marsikdo ne more upreti. Verjetno se ne boste mogli upreti niti njihovi mamljivi ponudbi. Iščejo namreč preizkuševalca hrane za promocijo njihovega najnovejšega piščančjega burgerja.

Veriga za hitro prehrano je pripravljena ljubitelju njihove hrane oz. srečnemu dobitniku plačati 25.860 ameriških dolarjev (preračunano 22.000 evrov), da bi preizkusil njihovo prihajajočo osvežitev v meniju, in sicer ‘Hrustljavi piščančji burger’.

V okviru kampanje “20kbite” so ustvarili videoposnetek z glavnim direktorjem Burger Kinga Alasdairom Murdochom, ki vabi ljudi, naj se udeležijo tekmovanja, v katerem bo srečni dobitnik prvi poskusil novi burger in bo za to še plačan.

V videu Murdoch pojasnjuje, da je to morda najbolj smešna stvar, ki jo je kdaj naredil. “Osebi ponujam 20.000 funtov, da ugrize v piščančji burger,” je dodal.

Morda se zdi neverjetno, a posamezniki, ki želijo sodelovati v tekmovanju, lahko pošljejo svoj videoposnetek, v katerem jedo (ham)burger, in ga delijo na Twitterju, Facebooku in Instagramu Burger Kinga s hashtagom #BK20bite.

Poln trebuh, polni žepi. Vredno je poskusiti. Še posebej, če je njihova hrana tvoja najljubša.

Dodatne Informacije

Več informacij:
burgerking.co.uk

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!