Vajino razmerje, žal, nima prihodnosti, če se ne moreta pogovarjati o teh stvareh
V zraku · odnosi

Srečni pari se pogovarjajo o nekaterih izjemno pomembnih stvareh, ki določajo njihovo prihodnost – če se vidva ne moreta, razmislita, zakaj je tako in kako vama tišina škoduje.

Na začetku razmerja vaju morda povezujejo metuljčki v trebuhu, ko pa ti nekoliko umirijo svoje prhutanje kril, morata na vajini povezanosti aktivno delati – eden pomembnejših vidikov uspešnih razmerji (kar velja tudi za druge odnose) je, da znata komunicirati.

In vajino razmerje, žal, nima prihodnosti, če se ne moreta pogovarjati o določenih stvareh. Če se najdeta v tem članku, naj vaju to ne prestraši, temveč izkoristita informacije kot opozorilo, da se potrudita, da o teh temah končno spregovorita.

Vajino razmerje nima prihodnosti, če se ne moreta pogovarjati o teh stvareh …

Pogovor o prihodnosti.

Če je vajino razmerje za oba nedoločeno in se s tem strinjata, potem ni nič narobe, če se ne pogovarjata o prihodnosti. Vendar pa si pogosto eden ali pa oba želita nekoliko resnejše zavezanosti in občutka pripadnosti ter stalnosti. Kakšni so vajini plani za prihodnost? Ali vključujejo tudi vajino zvezo? Kakšne so vajine želje?

Komuniciranje svojih potreb.

Pomembno je, da oba poskrbita za zadovoljitev svojih osnovnih potreb. Sicer se lahko hitro razvije občutek osamljenosti in misel, da drugemu ni mar. Vendar pa tvoj/-a partner/-ka težko ugiba, česa ti primanjkuje. Komuniciraj svoje potrebe!

Pogovor o spolnosti.

Tako kot odnos tudi spolnost včasih zahteva zavzetost in konkretne prijeme za izboljšave. Eden prvih korakov je, da sta oba odprta in se o vajinem spolnem življenju pogovarjata. Podelita si svoje fantazije, kaj vama je všeč in česa v resnici ne marata zares početi.

Pogovor o vajinih teževah.

Težave so strašljivie zato jih včasih rajši potlačimo ali pometemo pod preprogo. Vendar zaradi tega še ne bodo izginile. Ravno obratno, napihnile se bodo in vaju vedno bolj ogrožale. Nujno je, da se pogovarjata o težavah, ki pretijo na vajino zvezo. Le tako jih bosta lahko razrešila in obvaladala.

V čem se razlikujeta.

Razlike med ljudmi so čudovita priložnost, da si razširimo svoj majhen svet. In isto velja za vaju! Pogovarjajta se, v čem mislita, da sta različna. Vaju to straši? Kaj občudujeta en na drugemu? Katere razike vaju ogrožajo in zakaj? Kaj bi se želela naučiti en od drugega?

Če moški lahko o tebi pove te stvari, si njegova za vse življenje Če moški lahko o tebi pove te stvari, si njegova za vse življenje Dejanja, ki jih ne bo prenašala: zaradi tega ženska prekine razmerje! Dejanja, ki jih ne bo prenašala: zaradi tega ženska prekine razmerje! 5 načinov, kako moški uničuje svoje razmerje – jih prepoznaš? 5 načinov, kako moški uničuje svoje razmerje – jih prepoznaš? Ni jim usojeno: 4 znamenja, ki resnično nimajo sreče v ljubezni Ni jim usojeno: 4 znamenja, ki resnično nimajo sreče v ljubezni