Podobnost med igralci in osebami, ki so jih igrali.
V zraku · buzz buzz · Kulturni izbor · film

Igralci se v filmih pretvarjajo, da so nekdo drug. To je njihova služba. Nekateri so pri tem bolj, drugi pa manj uspešni. Včasih tako prepričljivo odigrajo svojo vlogo, da pozabimo, da gledamo film. Za primer vzemimo nekaj biografij. Ste opazili, da v resnici gledate Helen Mirren in ne Elizabete II. v filmu Kraljica ali Daniela Day Lewisa in ne Abrahama Lincolna v filmu Lincoln? Ti igralci niso samo odigrali vloge, ti igralci so postali osebe, ki so jih upodobili. Oglejte si neverjetne podobnost med igralci in resničnimi osebami, ki so jih igrali.

Se je tudi vam ob ogledu filmske biografije kdaj zgodilo, da ste imeli občutek, da gledate resnično osebo in ne igralca, ki jo je upodobil? Nekateri filmski igralci so mojstri svojega posla in se znajo tako dobro vživeti v svojo vlogo (svoje kakopak naredi tudi odlična maska), da med gledanjem filma kar pozabimo, da ne gre za resnično osebo.

PREBERITE ŠE: Oče poustvaril hčerkine selfije in jo osramotil pred svetom

In medtem ko smo Ashtona Kutcherja težje kupili kot Steva Jobsa, je bila v filmu Steve Jobs podobnost med tem tehnološkim vizionarjem in njegovo filmsko različico, Michaelom Fassbenderjem, naravnost srhljiva, kot tudi med Jamiem Foxxom in Rayom Charlesom. A to še zdaleč nista osamljena primera. Oglejte si neverjetno podobnost med igralci in resničnimi osebami, ki so jih ti upodobili.

Neverjetna podobnost med igralci in resničnimi osebami, ki so jih igrali:

James Franco kot James DeanOdpri galerijo
Zmagoviti ježek Ježek z zmagovito gesto postal spletna senzacija in zvezda fotomontaže cover-lionel Tako Lionel Messi zapravlja svoje milijone! Pablo Escobar 9 neverjetnih dejstev o Pablu Escobarju, Robinu Hoodu, ki je sejal smrt Ko te oče osramoti pred svetom tako, da poustvari tvoje selfije. Ko te oče osramoti pred svetom tako, da poustvari tvoje selfije · ·