Neverjetna podobnost med igralci in osebami, ki so jih igrali

Podobnost med igralci in osebami, ki so jih igrali.

Igralci se v filmih pretvarjajo, da so nekdo drug. To je njihova služba. Nekateri so pri tem bolj, drugi pa manj uspešni. Včasih tako prepričljivo odigrajo svojo vlogo, da pozabimo, da gledamo film. Za primer vzemimo nekaj biografij. Ste opazili, da v resnici gledate Helen Mirren in ne Elizabete II. v filmu Kraljica ali Daniela Day Lewisa in ne Abrahama Lincolna v filmu Lincoln? Ti igralci niso samo odigrali vloge, ti igralci so postali osebe, ki so jih upodobili. Oglejte si neverjetne podobnost med igralci in resničnimi osebami, ki so jih igrali.

Se je tudi vam ob ogledu filmske biografije kdaj zgodilo, da ste imeli občutek, da gledate resnično osebo in ne igralca, ki jo je upodobil? Nekateri filmski igralci so mojstri svojega posla in se znajo tako dobro vživeti v svojo vlogo (svoje kakopak naredi tudi odlična maska), da med gledanjem filma kar pozabimo, da ne gre za resnično osebo.

PREBERITE ŠE: Oče poustvaril hčerkine selfije in jo osramotil pred svetom

Val Kilmer kot Jim Morrison.
Val Kilmer kot Jim Morrison

In medtem ko smo Ashtona Kutcherja težje kupili kot Steva Jobsa, je bila v filmu Steve Jobs podobnost med tem tehnološkim vizionarjem in njegovo filmsko različico, Michaelom Fassbenderjem, naravnost srhljiva, kot tudi med Jamiem Foxxom in Rayom Charlesom. A to še zdaleč nista osamljena primera. Oglejte si neverjetno podobnost med igralci in resničnimi osebami, ki so jih ti upodobili.

Neverjetna podobnost med igralci in resničnimi osebami, ki so jih igrali:

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kultni poletni filmi za tople, dolge in romantične poletne večere