Nikoli več ne izgubi svoje prtljage: natiskaj svoj obraz na kovček
V zraku · dizajn

Ali se vam je že kdaj zgodilo, da ste na letališču izgubili prtljago? Po zaslugi domiselne inovacije se vam za svoje stvari v prihodnje ne bo potrebno bati.

Svoj kovček lahko odslej obložite kar s fotografijo velikanskega obraza ali številnih majhnih obrazov. Na ta način boste poskrbeli, da drugi potniki svojega kovčka ne bodo nikoli zamenjali za vašega. ;)

Head Case je ovitek za prtljago, ki je na obeh straneh potiskan s portretno fotografijo v visoki ločljivosti. Na kovček ga je mogoče pritrditi z zaponkami, na njegovi površini pa najdemo luknje, ki vam omogočajo, da dostopate do stranskih držal.

Nadvse zanimiv ovitek, ki ga lahko naročite preko spletne trgovine Firebox, je na voljo v treh velikostih – najmanjši je primeren za kovčke z višino 45-56 cm, srednji za 64-76 cm, največji pa za 76-81 cm.
Njihove cene znašajo 22.99, 27.99 in 33.99 evrov.

Galerija: Head Case

Head CaseOdpri galerijo
BeFunky-collage (45) Birthdate Candles: edinstvena sveča, ki diši glede na dan tvojega rojstva Unnecesary Inventions: najbolj "bedasti" izumi, ki so RESNIČNO nekoristni Unnecesary Inventions: najbolj “bedasti” izumi, ki so RESNIČNO nekoristni Mars Dust Globe Mars Dust Globe: globus, ki posnema prašno nevihto na Marsu Link: superge/natikači, kot jih svet še ni videl Link: superge/natikači, kot jih svet še ni videl