Noč na Velikem kitajskem zidu: tekmovanje, ki te lahko odpelje v luksuzne sobane pod kitajskim nebom
Utrip mesta · destinacija

Si predstavljate, da lahko preživite čudovito noč na enem izmed sedmih čudes sodobnega sveta, Kitajskem zidu? Prijavite se na spletni strani Airbnb-ja in morda boste prav vi uživali v osupljivem 360-stopinjskem razgledu iz sob na sončni vzhod in zahod kitajskega sonca.

Prvič v tisočih letih bodo, zahvaljujoč Airbnbju, štirje srečni zmagovalci lahko preživeli noč na Kitajskem zidu, ki šteje za eno od sedmih čudes. Nekoč veliki zid, ki je ščitil Kitajsko pred vojnami, danes združuje obiskovalce z vsega sveta.

Na enem delu zidu je airbnb postavil edinstveno spalnico, iz katere je 360-stopinjski pogled, izhodišče za osupljiv pogled na luno in zvezde. Preden se znoči, bodo srečneži lahko uživali v intimni gurmanski večerji, ki jo bodo spremljali tečaji, katerih naloga je predstaviti drugačen vidik kitajske kulture. Ko temo zamenja sonce, bodo gosti lahko ob sončnem vzhodu uživali v ogledu zidu, njene dediščine in zgodovine. Ob tem pa ’paket’ vključuje učenje kitajske gravure in kaligrafije.

Bi jedli tukaj ob sončnem zahodu?

Tovrstnega projekta so se pri airbnbju lotili s ciljem, da bi združili ljudi, namesto da bi jih delili. Skladno s to idejo se tudi nagradno vprašanje, na katerem morate odgovoriti do 11. avgusta na njihovi spletni strani, glasi: Zakaj mislite, da je zdaj bolj pomembno kot kadarkoli prej razčleniti kulturne ovire in kako zgraditi nove povezave med različnimi kulturami? Odgovorite na vprašanje in počakajte na odgovor, ki vas bo poslal naravnost v sobe ob Kitajskem zidu. Fotografije sob naj bodo vaša motivacija za čim boljši odgovor na vprašanji, ki jih bo prepričal, da izberejo vas.

creative-design-giant-hands-bridge-ba-na-hills-vietnam-5b5ec9f07c1d1__700 Dih jemajoči most v Vietnamu, ki spominja na film Gospodarja prstanov Zakaj je Estonija tako kul? Zakaj je Estonija tako kul? 36979142_342136056320799_3042397112697356288_n 9 kul krajev na svetu, za katere niste vedeli, da obstajajo, a bi morali AirShip 002 Ta odbit Airbnb vas pričakuje Škotskem višavju · · · ·