BeFunky Collage
Utrip mesta · moda · ženska moda

Toplo vreme in pomladanska moda bodo tukaj, kot bi trenil. In da ju boste letos uspešno prehiteli, smo pripravili 7 preprostih, ampak noro ljubkih modnih kombinacij, s katerimi boste zaznamovale to sezono.

Kako tudi to pomlad poskrbeti za noro dober videz? Preprosto. Samo nekaj videzov je treba osvojiti in jih potem med seboj pravilno kombinirati. Iz njih lahko naredite kombinacijo za ležeren vikend, krilo in srajco pa lahko kombinirate za delo v pisarni in se z videzom od časa do časa nekoliko poigravate. Če iščete sveže ideje za nadgraditev trenutnega stila, imamo za vas 7 noro ljubkih pomladnih videzov, ki se jim ne boste mogle upreti.

PREBERITE ŠE: Ženske frizure 2017: 8 top barv za letošnjo pomlad

Galerija – noro simpatične modne kombinacije, ki jih boš to pomlad želela nositi

Satenast top + džinske + daljša pletena jopicaOdpri galerijo

ženske frizure 2017 Ženske frizure 2017: 8 top barv za letošnjo pomlad BeFunky Collage Lepi srajčni ovratniki, ki naravnost navdušijo Kate Upton na naslovnici revije Sports Illustrated Swimsuit Edition 2017 Kate Upton na naslovnici revije Sports Illustrated Swimsuit Edition 2017 Pomladna kolekcija perila Lisca Selection Čudovita pomladna kolekcija perila Lisca · · ·