high_cayenne_2017_porsche_ag (5)
Utrip mesta · mobilno

Internet je resnično čudovita stvar, saj so slike novega Porsche Cayenna pricurljale še pred njegovo uradno predstavitvijo. Na nekaterih področjih je bolj, drugje manj spremenjen, bistvo pa ostaja isto. Porsche Cayenne je še vedno pionir v luksuznem SUV-razredu.

Porsche Cayenne se lahko ob bok postavi Audijevemu Q7, BMW-ju X5, Jaguarju F-Pace. Gre za razred velikih SUV-jev, skupna stvar vsem tem avtomobilom pa je seveda luksuz. Tega ni v novem Cayennu nič manj, kot smo ga bili do zdaj vajeni. Prednji del novega Cayenna ni veliko spremenjen, razlike so opazne v prednji maski in nekaj dodatnih režah za zrak. Bočni del avtomobila je videti ostrejši kot predhodnikov in je še bolj všečen. Zadnji del je tisti, prek katerega boste lahko v trenutku ugotovili, da gre za novega Cayenna. Ta je dobil tako imenovani enojni žaromet prek celega zadka. Podobnega lahko najdemo na zadnjem delu nove Porsche Panamere.
PREBERITE ŠE: PORSCHE 911 GT2 RS: NAJBOLJ VROČ PORSCHE NA SCENI

Tudi notranjost je bila osvežena, najprej boste opazili, da so spremenjene osrednja konzola in številke digitalnih instrumentov. Sicer je notranjost za malenkost bolj minimalistična, kot je bila pri predhodnih modelih, a nič zato, s tem je samo še bolj pregledna. Ob predstavitvi bo imel novi Cayenne na voljo tako šest- kot osemvaljni turbo motorje, dizelski bodo prišli z zamudo, kar je posledica nedavne dizelske afere.

Galerija slik: Porsche Cayenne (2018)

Novi Porsche Cayenne (2018): kajenski poper s športnim pridihomOdpri galerijo
Audi predstavlja sončne celice Audi predstavlja sončne celice Maserati Ghibli GranLusso Maserati Ghibli GranLusso: Maserati Ghibli z novim obrazom Ferrari Portofino Californie ni več, dobrodošel Ferrari Portofino! 16_header_delite_jpg__1600x686_q80_crop_subsampling_2_upscale__1476715844_19 Riese & Müller Delite GT Signature: najboljše električno kolo · · · · · ·