cover
Sponzorirano · Utrip mesta · šport

Ste naveličani ustaljenega vsakodnevnega tekaškega kroga? Si želite novo zanimivo tekaško izkušnjo? Morda radi tekmujete ali pa le želite ostati v dobri formi. Gore in hribi vas navdihujejo in iščete podobno doživetje o v vašem vsakdanjem okolju…

Z namenom odkrivanja novih, neobičajnih in raznolikih urbanih poti v vseh vremenskih razmerah, je Salomon za jesenski čas pripravil novo CITYTRAIL™ tekaško obutev X-CELERATE GTX®, ki omogoča svobodo gibanja in izjemno vsestranskost.

Ne glede na to ali boste med tekom po mestu naleteli na moker asfalt, s snegom pokrito travo, tlakovano pot ali odpadlo listje, boste z vodoodpornim in prilagodljivim X-CELERATE GTX® vedno pripravljeni na nove urbane avanture. Ne bojte se novih avantur v vašem mestu in začnite tek pred vhodnimi vrati in nadaljujte po ulicah, ki vas bodo pripeljale do novih raznovrstnih tekaških dogodivščin, v vseh vremenskih razmerah.

CITY TRAIL tekaška obutev X-CELERATE GTX® nudi optimalno kombinacijo blaženja in odzivnosti, ter zaščite in odličnega oprijema. Popoln in natančen oprijem stopala nudi kombinacija Sensifit™ sistema in Quicklace® kevlarskih vezalk, saj ohranjata stopalo na pravem mestu, ves čas aktivnosti. Contagrip® podplat zagotavlja popolno kombinacijo oprijema in vzdržljivosti v različnih vremenskih pogojih. Zaradi svoje sestave omogoča izredno prilagodljivost in zanesljivost, odsevniki na vseh straneh obutve pa omogočajo varen tek tudi ponoči. Nova integrirana GORE-TEX® membrana zagotavlja enako zračnost ter zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami, hkrati pa je veliko bolj fleksibilna. Končni rezultat je bolj gibljiv, vodoodporen, zračen ter udoben tekaški copat. Ne glede na to kam vas zanese pot v vašem mestu, vedno boste pravilno opremljeni.

Poišči svoj City Trail  v vseh vremenskih razmerah z novo fleksibilno GORE-TEX® membrano!

Salomon X-CELERATE GTX® tekaški copati.Odpri galerijo

5331a100ba37d_1600x752 Nagradna igra: Salomon CITYTRAIL™ – začuti svobodo v svojem mestu in osvoji tekaške copate Marko Grilc_Grilosodes_2014_Australia2_Foto_Janez Kocbek Grilosodes – prvi napovednik nove sezone spletnih epizod snowboarderja Marka Grilca cotopaxi-backpacks Nahrbtniki Cotopaxi – urbani nahrbtniki z divjim srcem cover-haka Novozelandci s “Hako” pošteno prestrašili Američane @FIBA svetovno prvenstvo