Nagradna igra: osvojite nove tekaške copate Salomon SENSE ESCAPE

Dragi tekači, pozor, pozor. Sodelujte v naši nagradni igri in se potegujte za tekaške copate Salomon SENSE ESCAPE. Podarili bomo namreč en par moških ali ženskih tekaških copat, ki so primerni predvsem za tiste, ki se radi podate na raznovrstne tekaške terene.

Ste tudi vi med tistimi, ki radi kombinirate tek v naravi s tekom po trših terenih, vendar niste prepričani, ali je vaša obutev primerna? Odgovor je Salomon SENSE ESCAPE. Vsestranska linija tekaških copat, ki bo vaš popoln partner na novih avanturah. Linija tekaških copat Salomon SENSE nudi popolno rešitev za tekače, ki se radi podajo na raznovrstne tekaške podlage. Zdaj lahko mirno tečete po asfaltu, zavijete na makadamsko pot ali pa odkrivate zahtevnejše terene. Novi Salomon SENSE ESCAPE vas bodo navdušili z vrhunskim blaženjem, lahkotnostjo in stabilnostjo na različnih tekaških podlagah. Dodatno samozavest zagotovi odličen oprijem stopala, tehnologija Vibe pa poskrbi za zmanjšano utrujenost na daljših tekih. Ekskluzivno v prodajalnah Intersport in spletni prodajalni Intersport.

Potegujte se za vrhunske tekaške copate Salomon SENSE ESCAPE.
Potegujte se za vrhunske tekaške copate Salomon SENSE ESCAPE.

Nagradna igra

S pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje se potegujete za 1 x tekaške copate Salomon SENSE ESCAPE (ženski ali moški).

Nagrajenka nagradne igre je Petra Šmitek.

Nagrajenki iskreno čestitamo, ostalim pa želimo več sreče v naših prihodnjih nagradnih igrah.

Dodatne Informacije

Več informacij:
intersport.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kako v najkrajšem možnem času pokuriš največ kalorij?