Odkrivanje novih tekaških poti je lahko zabavno

Ste tudi vi med tistimi, ki radi kombinirate tek v naravi s tekom po trših terenih, vendar niste prepričani, ali je vaša obutev primerna? Odgovor je Salomon SENSE. Vsestranska linija tekaških copat, ki bo vaš popoln partner na novih avanturah.

Nova linija tekaških copat Salomon SENSE nudi popolno rešitev za tekače, ki se radi podajo na raznovrstne tekaške podlage. Zdaj lahko mirno tečete po asfaltu, zavijete na makadamsko pot ali pa odkrivate zahtevnejše terene.

Salomon Sense Escape
Salomon Sense Escape

Kaj odlikuje linijo Sense?
Revolucionarna rešitev se skriva v jedru tekaških copat, ki je sestavljena iz visokoodzivnega vmesnega podplata Energy cell+ in ekstremno lahke in vzdržljive zmesi OPAL. Skupno delovanje obeh materialov imenujemo TEHNOLOGIJA VIBE, ki učinkovito blaži vibracije in zmanjšuje utrujenost ter možnost poškodb na daljših tekih. Tekaški copati SENSE ohranjajo vzdržljivost in stabilnost trail tekaških copat, hkrati pa združujejo vrhunsko blaženje, ob izjemno nizki teži.

Nove tekaške copate SALOMON SENSE ESCAPE lahko ekskluzivno poiščete le v prodajalnah INTERSPORT in v spletni trgovini INTERSPORT.

Salomon Sense Escape.
Salomon Sense Escape.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
intersport.si

Vsebino omogoča Amer sports.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Čari vadbe: znaki, da je bil tvoj trening dober!