1000-500-citymagazine-cover
V zraku · tehnologija · gadgeti

Mlajši bralci se ga po vsej verjetnosti ne spominjajo prav dobro, razen če ne spremljajo nove serije o MacGyverju, ki so jo začeli snemati lani. Gre za možaka, ki je bil sposoben iz stvari, ki jih najdemo v vsakem gospodinjstvu, napraviti malodane vse. Od pripomočkov, pasti, mehanizmov za karkoli in še in še. MacGyver se je resnično dobro znašel, a če bi imel obesek za ključe, kot ga vam predstavljamo tokrat, bi imel zagotovo za polovico manj dela.

Nenavaden obesek za ključe Everyday Carry je sestavljen iz pripomočkov, ki jih običajno najdemo v vojaški dodatni opremi, a so tokrat kar nekajkrat manjši. V žepu oziroma okoli svojih ključev lahko tako nosite majhno lomilko, ki je uporabna za odpiranje in še marsikaj drugega. Lomilki dela družbo pinceta iz črnega jekla, s katero hitro odstranite klopa ali izpulite trsko. Na voljo imate celo majhen kavelj na vrvi, za katerega si po pravici povedano ne znamo predstavljati, čemu bi bil namenjen, a bi se MacGyver zagotovo spomnil česa pametnega. Na voljo sta še dva izvijača, prvi križni in drugi ploski, ker vsi vemo, da je vedno nekje nekaj za “pošravfati”. Za konec se na obesku nahaja še vžigalnik v obliki kapsule, za katerega lahko trdimo, da je verjetno eden izmed najmanjših vžigalnikov na svetu. Vsi pripomočki so pripeti okoli nerjaveče jeklene žice in celoten paket boste lahko izgubili le, če izgubite tudi svoje ključe.

PREBERITE ŠE: NAJBOLJŠI ˝GADGETI˝ ZA POLETJE 2017

Galerija slik: Obesek za ključe v slogu MacGyverja

Obesek za ključe v slogu MacGyverjaOdpri galerijo
ikea-new-ypperlig-collaboration-ikea-ypperlig Ikea Ypperlig: najbolj pričakovana Ikeina kolekcija je končno tu Luci: inovativna solarna svetilka Luci: inovativna napihljiva solarna svetilka nazaj k naravi Pozdrav naravi: trendi za opremljanje doma jesen/zima 2017 Odštekani lestenci iz 24-karatnega zlata Sergi Ventura: odštekani lestenci iz 24-karatnega zlata