1920x1080_new-1
Utrip mesta · arhitektura · Utrip mesta · destinacija

Kdo si ne bi želeli preživeti noči v najbolj spektakularni palači v Franciji? V letu 2020 boste dejansko lahko spali kot kralji in kraljice, in sicer kar v Versajski palači!

Ikonična Versajska palača, ki že mnogo let ljubiteljem lepega jemlje dih, bo od leta 2020 dobila še eno pridobitev – z novim letom si boste tam lahko privoščili tudi kraljevski spanec. Če jo še niste obiskali, je to enkratna priložnost!

Razkošni hotel Airelles Château de Versailles, Le Grand Contrôle, kot so ga poimenovali, bo svoja vrata odprl spomladi 2020. To bo prvi hotel na svetu, ki bo nameščen kar znotraj palače. Kot napovedujejo, bo v hotelu iz 18. stoletja 14 sob in apartmajev, sicer pa bodo imeli gosti neposreden dostop do palače in razkošne okolice.

Vodja oblikovanja hotela je arhitekt in notranji oblikovalec Christophe Tollemer – bistvo (njegovega) razkošnega hotela pa je zagotoviti edinstveno izkušnjo potovanja skozi zgodovino do dobe razsvetljenstva in dvorcev Kraljevine Francije.

Kdaj si boste zares lahko privoščili spanec v tamkajšnjem dovrcu in kolikšna bo cena takšnega razkošnja, še ne vemo, a imejte v mislih, da vas poleg luksuznih sob čakajo še restavracija, wellness in bazen. Za vse to boste verjetno odšteli precej zajetno vsoto, a je vsekakor vredno!

North Pole Igloos North Pole Igloos: najsevernejši hotel na svetu s pogledom na polarni sij Star Wars Galactic Starcruiser: ladja, na kateri prespiš in si del vojn zvezd Star Wars Galactic Starcruiser: hotel za vse ljubitelje Vojne zvezd Galiano 100: bi lahko živeli v takšni ljubki hiški, veliki 10 km²? Galiano 100: bi lahko živeli v takšni ljubki hiški, veliki 10 m²? Naustet Stokkoya: luksuzna čolnarna za odklop od sveta na norveškem otoku Naustet Stokkoya: luksuzna čolnarna za odklop od sveta na norveškem otoku · ·