nat2
Utrip mesta · moda

Nemški proizvajalec visokokakovostnih superg nat-2 je do zdaj v modne superge spremenil mleko, plastenke in kavna zrna. Tokrat predstavljajo svojo zadnjo mojstrovino: 100-odstotne veganske uniseks superge, ki imajo zgornji del narejen iz pravih recikliranih trajnostno gojenih listov industrijske konoplje.

Občutljivi listi na veganskih supergah nat-2 so zavoljo naravnega videza naloženi v plasteh, nanašajo pa se na eko lan, zaradi česar tudi ohranjajo svoj vonj. Superge imajo mehko oblazinjenje in antibakterijski notranji podplat iz plute, kar zagotavlja celodnevno udobje.

Pri proizvodnji superg niso uporabljali umetnih snovi: lepilo ne vsebuje živalskih sestavin in je na vodni osnovi, zunanji podplat je iz prave gume, zgornji del superg pa vključuje tudi odsevni material (za boljšo vidljivost). Tisti deli superg, ki spominjajo na semiš, so bili izdelani iz recikliranih plastenk PET, posebna podloga v supergah pa je plod nemškega inženirstva in izdelana iz antibakterijske in antiseptične biokeramike z lastnostmi naravnega prezračevanja.

Vsak par superg je zaradi nameščanja listov unikat. Patentiran material so razvili v Nemčiji in v Avstriji, superge pa so ročno izdelali v Italiji,v pravičnih pogojih v novem družinsko vodenem visokotehnološkem objektu. Celovit koncept superg je počastitev festivalov in svobode. 

Superge lahko prednaročite na coilex.com ali sneakypanda.nl za 499 evrov. Vsak par je ročno izdelan na zahtevo in dostavljen v nekaj tednih.

Pri nat-2 še dodajajo: uporabljena je samo industrijska konoplja, brez THC-ja. Nat-2, niti njihovi prodajalci, ne podpirajo uporabe drog. Namen uporabe listov konoplje je prikazati alternative živalskim sestavinam in opozoriti na širok razpon možnosti uporabe konoplje v želji, da se reši planet in ustvari ozaveščenost z iskanjem novih načinov v modni industriji in proizvodnji.


Johnny-Urban_Bild-3 Najboljši nahrbtniki za študente 2019 NikeNews_AdaptHuarache_Interface_4_square_1600FFF Nike Adapt Huarache: ikonične superge se bodo zavezale same PUMA Future Rider: futuristične superge, ki te vrnejo v mladost PUMA Future Rider: futuristične superge, ki te vrnejo v preteklost The Shades of Denim: sončna očala, narejena iz odpadnega tekstila The Shades of Denim: sončna očala, narejena iz odpadnih kavbojk · · · ·