Od Münchna do Kingstona: nat-2 predstavil superge z listi konoplje

Zadnjič posodobljeno: :

Nemški proizvajalec visokokakovostnih superg nat-2 je do zdaj v modne superge spremenil mleko, plastenke in kavna zrna. Tokrat predstavljajo svojo zadnjo mojstrovino: 100-odstotne veganske uniseks superge, ki imajo zgornji del narejen iz pravih recikliranih trajnostno gojenih listov industrijske konoplje.

Občutljivi listi na veganskih supergah nat-2 so zavoljo naravnega videza naloženi v plasteh, nanašajo pa se na eko lan, zaradi česar tudi ohranjajo svoj vonj. Superge imajo mehko oblazinjenje in antibakterijski notranji podplat iz plute, kar zagotavlja celodnevno udobje.

Vsak list konoplje je previdno položen na plast eko lanu.
Vsak list konoplje je previdno položen na plast eko lanu.
Pri proizvodnji superg niso uporabljali umetnih snovi: lepilo ne vsebuje živalskih sestavin in je na vodni osnovi, zunanji podplat je iz prave gume, zgornji del superg pa vključuje tudi odsevni material (za boljšo vidljivost). Tisti deli superg, ki spominjajo na semiš, so bili izdelani iz recikliranih plastenk PET, posebna podloga v supergah pa je plod nemškega inženirstva in izdelana iz antibakterijske in antiseptične biokeramike z lastnostmi naravnega prezračevanja.

Superge nat-2 Cannabis
Superge nat-2 Cannabis
Vsak par superg je zaradi nameščanja listov unikat. Patentiran material so razvili v Nemčiji in v Avstriji, superge pa so ročno izdelali v Italiji,v pravičnih pogojih v novem družinsko vodenem visokotehnološkem objektu. Celovit koncept superg je počastitev festivalov in svobode. 

Superge lahko prednaročite na coilex.com ali sneakypanda.nl za 499 evrov. Vsak par je ročno izdelan na zahtevo in dostavljen v nekaj tednih.

Pri nat-2 še dodajajo: uporabljena je samo industrijska konoplja, brez THC-ja. Nat-2, niti njihovi prodajalci, ne podpirajo uporabe drog. Namen uporabe listov konoplje je prikazati alternative živalskim sestavinam in opozoriti na širok razpon možnosti uporabe konoplje v želji, da se reši planet in ustvari ozaveščenost z iskanjem novih načinov v modni industriji in proizvodnji.

Dodatne Informacije

Več informacij:
nat-2.eu

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Big Berry Lifestyle Resort: luksuzne mobilne hiške ob Kolpi