OnePlus 7T
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Pričakovano je OnePlus 7T boljši od modela 7 Pro, a presenetljivo tudi cenejši.

Uporabniki telefonov OnePlus so že navajeni, da podjetje svoje telefone rado posodablja na vsake pol leta. Če smo bili maja deležni modela 7 Pro (ter mesec zatem modela 7) smo po par mesecih dobili že model 7T, pri čemer gre za izboljšano verzijo modela 7 Pro. Zavrgli so le idejo o motorizirani selfie kameri, ki jo je zdaj zamenjal običajen notch v obliki kapljice.

OnePlus je še drugič postregel z izjemno privlačnim OLED-zaslonom (tokrat pod Gorilla Glass 6), ki lahko postane absurdno svetel ter se osvežuje pri 90Hz. Čitalec odtisov pod zaslonom naj bi bil sedaj še hitrejši. V drobovju telefona se skriva procesor Snapdragon 855+, 8 GB delovnega pomnilnika in 128 GB (256 GB za indijski in kitajski trg) spomina. Rahlo so izboljšane tudi kamere, katere sicer ne bodo delale čudežev, bodo pa znale posneti makro posnetek iz razdalje 2,5 cm. Začuda 7T (spet) ni vodoodporen, kot tudi ne podpira brezžičnega polnjenja ali nadgradnje spomina prek MicroSD. Cena znaša preračunanih 550 evrov, kar je glede na specifikacije zelo mamljivo.


Konceptni pametni telefon Xiaomi Mi Mix Alpha Xiaomi Mi Mix Alpha: telefon, oblečen v zaslon Huawei Mate 30 Pro Huawei Mate 30 Pro: drugačen Android, kot smo ga navajeni Nokia 800 Tough Nokia 800 Tough: telefon, ki preživi vse cover-lg-g8x LG G8X ThinQ: odgovor na željo po dveh zaslonih ·