OnePlus 7T: boljši telefon, nižja cena

OnePlus 7T

Pričakovano je OnePlus 7T boljši od modela 7 Pro, a presenetljivo tudi cenejši.

Uporabniki telefonov OnePlus so že navajeni, da podjetje svoje telefone rado posodablja na vsake pol leta. Če smo bili maja deležni modela 7 Pro (ter mesec zatem modela 7) smo po par mesecih dobili že model 7T, pri čemer gre za izboljšano verzijo modela 7 Pro. Zavrgli so le idejo o motorizirani selfie kameri, ki jo je zdaj zamenjal običajen notch v obliki kapljice.

OnePlus je še drugič postregel z izjemno privlačnim OLED-zaslonom (tokrat pod Gorilla Glass 6), ki lahko postane absurdno svetel ter se osvežuje pri 90Hz. Čitalec odtisov pod zaslonom naj bi bil sedaj še hitrejši. V drobovju telefona se skriva procesor Snapdragon 855+, 8 GB delovnega pomnilnika in 128 GB (256 GB za indijski in kitajski trg) spomina. Rahlo so izboljšane tudi kamere, katere sicer ne bodo delale čudežev, bodo pa znale posneti makro posnetek iz razdalje 2,5 cm. Začuda 7T (spet) ni vodoodporen, kot tudi ne podpira brezžičnega polnjenja ali nadgradnje spomina prek MicroSD. Cena znaša preračunanih 550 evrov, kar je glede na specifikacije zelo mamljivo.

OnePlus 7T
OnePlus 7T

Dodatne Informacije

Več informacij:
oneplus.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Moto Razr 5G: v drugo občutno bolje