nojan-namdar-3kSYbmhJRg0-unsplash
V zraku · buzz buzz

Močni, optimistični, dolgoživi in produktivni – takšne so osebe s to krvno skupino. Jo imaš tudi ti?

Nulta krvna skušina naj bi bila prvotna krvna skupina naših prednikov, ki so bili iznajdljivi predatorji. Osebe s to krvno skupino imajo tudi danes pomembno vlogo v naši družbi.

Proaktivnost, energičnost in sposobnost doseganja visoke koncentracije so zgolj nekatere izmed značilnosti, ki jih imajo osebe z nulto krvno skupino. Tisto, kar naj bi jih naredilo ranljivim, je stres.

Negativne značilnosti:

Pod pritiskom se nulta krvna skupina zlomi, zato takšne osebe pogosto reagirajo impulzivno, so jezne in postanejo hiperaktivne. Njihova slaba točka je hrana in manko telovadbe – zaradi tega naj bi bili bolj nagnjeni k pridobivanju teže.

Pozitivne lastnosti

Morda niste vedeli, a na Japonskem vas lahko na razgovoru za delo vprašajo, katera krvna skupina ste. Za nulte krvne skupine je znano, da so odgovorne, organizirane in praktične. Imajo dober občutek za prostor in orientacijo ter znajo logično razmišljati.

Stres, ahilova peta

Osebe z nulto krvno skupino naj bi težko prenašale stres. Pod pritiskom se ponavadi vedejo impulzivno in hiperaktivno. Ko so utrujeni ali nimajo kaj za početni, naj bi se obnašali uničujoče. To so osebe, ki nenehno potrebujejo adrenalin.

najbolj priljubljene fotografija na instagramu 2018 Najbolj priljubljene in všečkane fotografije na Instagramu 2018 shutterstock_624832211 Zakaj je novo leto zares priložnost za nov začetek? rawpixel-552391-unsplash Dela prosti dnevi in prazniki 2019: kdaj bomo letos lahko doma? lolol Takšen je rezultat, ko se s fotografijo dekleta poigra 25 Photoshop navdušencev · · · · ·