fbpx

Osebe s TO krvno skupino imajo moči, o katerih drugi le sanjajo!

Močni, optimistični, dolgoživi in produktivni – takšne so osebe s to krvno skupino. Jo imaš tudi ti?

Nulta krvna skušina naj bi bila prvotna krvna skupina naših prednikov, ki so bili iznajdljivi predatorji. Osebe s to krvno skupino imajo tudi danes pomembno vlogo v naši družbi.

Proaktivnost, energičnost in sposobnost doseganja visoke koncentracije so zgolj nekatere izmed značilnosti, ki jih imajo osebe z nulto krvno skupino. Tisto, kar naj bi jih naredilo ranljivim, je stres.

Negativne značilnosti:

Takšne osebe pogosto reagirajo impulzivno.
Takšne osebe pogosto reagirajo impulzivno.

Pod pritiskom se nulta krvna skupina zlomi, zato takšne osebe pogosto reagirajo impulzivno, so jezne in postanejo hiperaktivne. Njihova slaba točka je hrana in manko telovadbe – zaradi tega naj bi bili bolj nagnjeni k pridobivanju teže.

Pozitivne lastnosti

Za nulte krvne skupine je znano, da so odgovorne, organizirane in praktične.
Za nulte krvne skupine je znano, da so odgovorne, organizirane in praktične.

Morda niste vedeli, a na Japonskem vas lahko na razgovoru za delo vprašajo, katera krvna skupina ste. Za nulte krvne skupine je znano, da so odgovorne, organizirane in praktične. Imajo dober občutek za prostor in orientacijo ter znajo logično razmišljati.

Stres, ahilova peta

Osebe z nulto krvno skupino naj bi težko prenašale stres.
Osebe z nulto krvno skupino naj bi težko prenašale stres.

Osebe z nulto krvno skupino naj bi težko prenašale stres. Pod pritiskom se ponavadi vedejo impulzivno in hiperaktivno. Ko so utrujeni ali nimajo kaj za početni, naj bi se obnašali uničujoče. To so osebe, ki nenehno potrebujejo adrenalin.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.