Owlet Smart Sock 2 – pametne nogavičke za dojenčke
Utrip mesta · dom

Connected Nursery je podjetje, ki na vsakem koraku uresničuje svojo vizijo, da bi dojenčkom po vsem svetu omogočila čim bolj zdravo in varno odraščanje. Pred kratkim so tako lansirali nov revolucionarni izdelek, ki bo staršem odvzel kakšno nepotrebno skrb ali dve. Owlet Smart Sock 2, pametne nogavičke za dojenčke, poleg gretja nogic omogočajo tudi merjenje biometričnih informacij, od bitja srca do nivoja kisika.

Owlet Smart Sock 2, pametne nogavičke za dojenčke, so izboljšanja različica že poznanega izdelka, ki ga je pred kratkim predstavilo podjetje Connected Nursery. Owlet Smart Sock 2 pomagajo staršem, da  se nekoliko sprostijo glede varnosti in zdravja svojih najmlajših: z nogic dojenčka zbirajo podatke o biometričnih procesih; med drugim spremljajo bitje srca, nivo kisika v sistemu ter spalne navade. Podrobne analize podatkov si lahko starši ogledajo na platformi Connected Care.

PREBERITE ŠE: Blazinice v obliki rib skrbijo za popolno sprostitev

 

Betarazličica platforme, ki bo še izboljšala uporabo Owlet Smart Sock 2, bo na voljo to poletje. Pametne nogavičke za dojenčke so produkt konstantne inovacije, najpomembnejši dejavnik kakovosti pa je zagotovo upoštevanje povratnih informacij in evalvacije uporabnikov. Danes nogavičke Owlet Smart Sock uporablja že več kot 80.000 družin. Več o izdelku si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.

Multiluminous – 3-v-1 tapete Multiluminous – spremenite prostor v mistično deželo Market Square Tower - prozorni bazen na višini Prosojen bazen, v katerem plavate in hodite po zraku Otroška posteljica Ford Max Motor Dreams Ford z otroško posteljica, ki otroka uspava kot vožnja z avtom Gugalni skuter Vespa za otroke – vespa kot gugalni konjiček ·