FORM - Swim Googles
V zraku · tehnologija

Plavalna očala s pametnim zaslonom. Oglejte si meritve, ki jih potrebujete za vaš plavalni trening v živo.

Naprave za spremljanje telesnih aktivnosti so postale naš vsakdan. Toda gledanje na zapestje med plavanjem nikakor ni idealen način. Tudi zato so pametna plavalna očala proizvajalca FORM – Swim Googles – dobrodošla iznajdba, ki bo tako profesionalnim plavalcem kot rekreativcem dala potrebne informacije o njihovem plavalnem treningu kar v obliki izpisa na lečah – oziroma pametnem zaslonu.

Swim Googles tako prikazujejo meritve, kot so vmesni časi, preplavana razdalja, hitrost giba in število zamahov na minuto, hitrost na 100 metrov in poraba kalorij ter sinhronizira z aplikacijo za pregled na telefonu ali tabličnem računalniku. Pet velikosti nosnega mostu zagotavlja pravilno prileganje, tehnologija proti meglenju pa je odporna na kemikalije. Zanimiva je tudi cena, ki ni pretirana. Pametna plavalna očala lahko naročite na strani proizvajalca za ceno 199 ameriških dolarjev.

Galerija slik: FORM – Swim Googles

FORM - Swim GooglesOdpri galerijo

Neuralink Neuralink: Muskova naprava, ki prek možganov upravlja tehnologije A7RIV Sony Alpha 7R IV: previsoka ločljivost WF-1000XM3_S_WearingSensor2-Large-1 Nove brezžične slušalke Sony WF-1000XM3: samo glasba, NIČ drugega Monster X Monster X: najmočnejši prenosni polnilec, ki lahko polni več naprav hkrati · ·