fbpx

Pametna plavalna očala: FORM – Swim Googles

FORM - Swim Googles

Plavalna očala s pametnim zaslonom. Oglejte si meritve, ki jih potrebujete za vaš plavalni trening v živo.

Naprave za spremljanje telesnih aktivnosti so postale naš vsakdan. Toda gledanje na zapestje med plavanjem nikakor ni idealen način. Tudi zato so pametna plavalna očala proizvajalca FORM – Swim Googles – dobrodošla iznajdba, ki bo tako profesionalnim plavalcem kot rekreativcem dala potrebne informacije o njihovem plavalnem treningu kar v obliki izpisa na lečah – oziroma pametnem zaslonu.

Izpis na lečah je idealen način spremljanja svoje vadbe med plavanjem!
Izpis na lečah je idealen način spremljanja svoje vadbe med plavanjem!

Swim Googles tako prikazujejo meritve, kot so vmesni časi, preplavana razdalja, hitrost giba in število zamahov na minuto, hitrost na 100 metrov in poraba kalorij ter sinhronizira z aplikacijo za pregled na telefonu ali tabličnem računalniku. Pet velikosti nosnega mostu zagotavlja pravilno prileganje, tehnologija proti meglenju pa je odporna na kemikalije. Zanimiva je tudi cena, ki ni pretirana. Pametna plavalna očala lahko naročite na strani proizvajalca za ceno 199 ameriških dolarjev.

Galerija slik: FORM – Swim Googles

Dodatne Informacije

Več informacij:
formswim.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!