Wiko_MWC2019_View3 Pro_Glow-06_LD
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Pametna telefona Wiko View3 Pro in View3 nadaljujeta izkušnjo ultraširokozaslonske poglobljenosti in prinašata tri pametne fotoaparate, zmogljivi bateriji in močna procesorja.

Zahvaljujoč trem zadnjim fotoaparatom pametna telefona Wiko View 3 Pro in View 3 prinašata 3-krat več priložnosti za čudovite fotografije. Senzor fotoaparata Sony IMX486 z 12MP in velikostjo slikovnih pik 1.25 μm zagotavlja izredno barvite fotografije, polne ostrine, tudi pri šibki svetlobi. Želite v objektiv ujeti vse svoje prijatelje naenkrat? Razširite svoja obzorja do 120° FOV s super širokokotno kamero s 13 MP. In nenazadnje je tu tudi globinski fotoaparat, ki omogoča izjemne fotografije in s pomočjo načina AI-Artistic Blur na dan privabi umetniško dušo v vas. S sprednjim fotoaparatom 16 MP pri modelu View3 Pro tudi pri slabi svetlobi nastanejo super selfiji.  Umetna inteligenca opravi analizo okoliščin in nato do potankosti prilagodi nastavitve ter optimizira fotografijo.

View3 Pro in View3 se lahko pohvalita z globoko integracijo storitve Asistent Google, ki prek glasovnih ukazov poenostavi vaš vsakdan. Tako lahko na primer sproži prostoročne selfije, začne snemati videoposnetke in še marsikaj. Poleg tega vam polno integrirana storitev Google Lens omogoča, da iščete tisto, kar vidite, hitreje opravite svoje obveznosti in komunicirate s svetom okoli sebe. Nenazadnje pa prinašata še storitev Motion Photo, ki oživi vse fotografije, shranjene v pomnilniku Google Foto.

Zahvaljujoč zmogljivi bateriji s 4000 mAh in optimizaciji procesorja, ki zagotavlja 15% manj porabe energije, View3 Pro in View3 omogočata kar 2-dnevno uporabo z enim samim polnjenjem. Poleg tega se baterija pri modelu View3 Pro napolni bliskovito hitro, za kar poskrbi tehnologija hitrega polnjenja Pump Express.

View3 Pro7 nudi 128 GB RAM-a, za še več vaših najljubših serij, iger in glasbe. Ker je kakovost ravno tako pomembna kot količina, boste zahvaljujoč 6 GB RAM-a uživali v vseh vsebinah in brezhibni večopravilnosti. View3 s 64 GB ROM-a in 3 GB RAM-a pa vam prinaša velik pomnilnik in nemoteno delovanje.

View3 Pro vam omogoča, da v svojih fotografiraj uživate na njegovem izpopolnjenem 6,3-palčnem celotnem zaslonu in ločljivosti FHD+. To daje nov občutek poglobljenost za povečano udobje pri gledanju vaših najljubših televizijskih oddaj.
View3 s svojim 6,26-palčnim zaslonom HD+ pa vas popelje v poglobljenost superširokega formata. Obe napravi se ponašata s celozaslonsko obliko z manjšo zarezo, kar omogoča maksimalno poglobljenost.


Samsung Galaxy Note 10 Pametni telefoni 2019: kaj nas čaka do konca leta? cover-pametni-telefoni-2019 Prihaja 5 pametnih telefonov, ki absolutno niso dolgočasni cover-racunalnik-telefon Dan, ko je tvoj pametni telefon nadomestil računalnik! cover-1 5 skrivnostnih lastnosti pametnega telefona Samsung Galaxy S10+, ki jih moraš poznati ·