Samsung z Galaxy Note10+ Star Wars prestopil na temno stran

Posebna vojnozvezdna izdaja pametnega telefona Samsung Galaxy Note10+ bo zagotovo navdušila marsikaterega ljubitelja Vojne zvezd.

Le en mesec nas loči od že devetega dela sage Vojna zvezd, ki bo (dokončno?) zaključil pripoved o družini Skywalker in njihovem boju proti temni strani Sile. Samsung se je odločil ta pomembni mejnik zaznamovati v velikem slogu in največje oboževalce tako Samsungovih telefonov kot Vojne zvezd presenetiti s posebno izdajo pametnega telefona Galaxy Note10+. V odtenkih črne in rdeče bo prava paša za oči.

Samsung Galaxy Note10+ Star Wars Posebna izdaja
Samsung Galaxy Note10+ Star Wars, posebna izdaja

Posebna izdaja “Galaxy Note10+ Star Wars Special Edition” bo tematsko naklonjena temni strani, saj jo bo z vseh strani krasil obraz zlikovca Kyla Rena. Tako kot njegov svetlobni meč bo tudi S Pen rdeče barve. Tudi priložene slušalke Galaxy Buds bodo črno-rdeče. Zraven dobimo še tematski usnjen ovitek za telefon in broško ter kup dodatnih digitalnih daril. Gre predvsem za posebne animacije Star Wars znotraj uporabniškega vmesnika, zvočne učinke in ozadja v visoki ločljivosti. Posebne vojnozvezdne izdaje v Sloveniji ne bo mogoče kupiti, zato jo bo treba naročiti iz tujine. Cena se vrti okoli 1.300 evrov, na voljo pa bo od 10. decembra.

Samsung Galaxy Note10+ Star Wars Posebna izdaja
Samsung Galaxy Note10+ Star Wars, posebna izdaja

Dodatne Informacije

Več informacij:
samsung.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Sony Xperia 5 II: z video tehnologijo fotoaparatov Sony Alpha