fbpx

Samsung z Galaxy Note10+ Star Wars prestopil na temno stran

Posebna vojnozvezdna izdaja pametnega telefona Samsung Galaxy Note10+ bo zagotovo navdušila marsikaterega ljubitelja Vojne zvezd.

Le en mesec nas loči od že devetega dela sage Vojna zvezd, ki bo (dokončno?) zaključil pripoved o družini Skywalker in njihovem boju proti temni strani Sile. Samsung se je odločil ta pomembni mejnik zaznamovati v velikem slogu in največje oboževalce tako Samsungovih telefonov kot Vojne zvezd presenetiti s posebno izdajo pametnega telefona Galaxy Note10+. V odtenkih črne in rdeče bo prava paša za oči.

Samsung Galaxy Note10+ Star Wars Posebna izdaja
Samsung Galaxy Note10+ Star Wars, posebna izdaja

Posebna izdaja “Galaxy Note10+ Star Wars Special Edition” bo tematsko naklonjena temni strani, saj jo bo z vseh strani krasil obraz zlikovca Kyla Rena. Tako kot njegov svetlobni meč bo tudi S Pen rdeče barve. Tudi priložene slušalke Galaxy Buds bodo črno-rdeče. Zraven dobimo še tematski usnjen ovitek za telefon in broško ter kup dodatnih digitalnih daril. Gre predvsem za posebne animacije Star Wars znotraj uporabniškega vmesnika, zvočne učinke in ozadja v visoki ločljivosti. Posebne vojnozvezdne izdaje v Sloveniji ne bo mogoče kupiti, zato jo bo treba naročiti iz tujine. Cena se vrti okoli 1.300 evrov, na voljo pa bo od 10. decembra.

Samsung Galaxy Note10+ Star Wars Posebna izdaja
Samsung Galaxy Note10+ Star Wars, posebna izdaja

Dodatne Informacije

Več informacij:
samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!