fbpx

Coincasa: v NAMI je zaživela italijanska znamka izdelkov za dom

V središču prestolnice lahko pozdravimo novost, ki bo v naše domove prinesla svež veter iz sosednje Italije. V četrtem nadstropju prenovljene NAME, ki je pred kratkim že nadgradila svojo ponudbo, je zaživela prodajalna Coincasa. Vrhunska italijanska znamka izdelkov za dom je svetovno znana po svojem edinstvenem stilu, mešanju različnih razpoloženj in trendov.

S prihodom Coincase se v NAMI zaključuje obdobje prenov, s katerimi so jo razširili pod arkade in zagotovili dodatnih 200 kvadratnih metov nakupovalnih površin. »Italijanska Coincasa ustvarja in izdeluje izdelke za dom že od leta 1962. Navdih iščemo po vsem svetu, nato pa jih reinterpretiramo z italijanskim okusom. Vrhunski materiali, pozornost do detajlov in izvirne zlitine se združijo skupaj in ustvarijo sodobno eleganco, ki omogoča, da svoj dom opremimo v svojem posebnem slogu,« je ob otvoritvi poudarila predstavnica podjetja Coincasa. Na voljo so izdelki za vsak kotiček našega doma – za spalnico, kopalnico, dnevno sobo, kuhinjo in jedilnico. Prav poseben izbor pa je narejen tudi z otroško kolekcijo.

Pestra izbira izdelkov za dom
Poleg izdelkov Coincasa, ki bodo v prihajajoči pomladi tipično zaživeli v eksploziji barv in cvetličnih vzorcev, bodo obiskovalci lahko na policah četrtega nadstropja, ki se razteza na skoraj 600 kvadratnih metrih, našli tudi številne druge blagovne znamke. Nemško kakovost in dizajn bodo ponudili Leonardo, ASA Selection, Fissler, Gefu ter blagovna znamka Villeroy & Boch. Slednja je prisotna v prvorazrednih restavracijah in hotelih po celem svetu in ima korenine v resnični ljubezni. Po združitvi dveh podjetij v začetku 19. stoletja sta se člana obeh družin, prelepa Octavia Villeroy in karizmatični Eugen Boch, zaljubila. Tako se je iz obojestranske ljubezni do vrhunskega dizajna in stilno dognanega načina življenja rodila ljubezen in velika zgodba o uspehu. Na voljo bodo tudi kanadski gospodinjski izdelki UMBRA, ameriški KitchenAid, avstrijski DIERIG z blagovno znamko posteljnine fleuresse in italijanska znamka Guzzini, ki kombinira različne plastične materiale, kot so akril, polipropilen in melamin s porcelanom, steklom, jeklom in lesom. Da bomo lahko pili kavo kot igralca George Cloney in Natalie Dormer je v NAMI na voljo tudi Nespresso ponudba. V četrtem nadstropju najdemo tudi avstrijskega proizvajalca frotirja Vossen, prvega na svetu s 100% vegansko kolekcijo brisač, kar je s certifikatom potrdila Evropska vegetarijanska zveza. Na voljo pa je tudi pestra izbira Yankee Candle, ki je s 40-letno tradicijo in preko 150 dišavami največja ponudnica sveč in dišav za dom v Ameriki in Evropi.

Dodatne Informacije

Več informacij:
nama.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!