Poglej svoj prstni odtis: to o tebi pove glede na raziskave!
V zraku · buzz buzz

Znanstveniki se že dolgo časa poigravajo z idejami, ali lahko iz našega videza sklepamo kaj o naši osebnosti. S tem se je na primer intenzivno ukvarjal že Darwinov bratranec Galton. Dandanes je med drugim razširjeno tudi raziskovanje pristnih odtisov v povezavi z osebnostnimi in temperamentnimi lastnosti. Preberi si, kaj tvoj prstni odtis pove o tebi glede na raziskave.

Osebnost vsakega posameznika je edinstvena in jo težko omejimo zgolj na nekaj potez. Še težje celotno posameznikovo edinstvenost povežemo zgolj z določenimi telesnimi potezami, ki so nujno pod vplivom neskončnega števila dejavnikov. Vseeno pa je zabavno prebrati podobne poskuse povezovanja videza in osebnostnih lastnosti. Preberi si, kaj tvoj prstni odtis pove o tebi glede na raziskave.

To o tebi pove tvoj prstni odtis glede na raziskave …

Zanke

Če je tvoj prstni odtis zankast, glede na raziskave verjetno pripadaš sangvinikom. To pomeni, da si topel in odprt ter da brez težav sklepaš nova poznanstva. Imaš široko mrežo ljudi (in to ne le znancev, temveč pravih prijateljev) in odnose jemlješ z vso resnostjo. Zelo rad pomagaš in tvoji nameni so vedno čisti.

Vzporedne vijuge

Če je tvoj prstni odtis sestavljen iz vijug, ki tečejo horizontalno od enega konca prsta do drugega, verjetno pripadaš temperamentnemu tipu, ki se imenuje kolerik. Koleriki so samozavestni ter prekipevajo z energijo. Verjetno si precej trmast ter vztrajen. Dela nikoli ne pustiš nedokončanega, do svojih prijateljev in partnerja pa si zvest do lune in nazaj.

Krožnice

Krožnični prstni odtis se povezuje s flegmatičnim temperamentom. Flegmatiki so zelo umirjeni in le redko kakšen dogodek jih spravi iz tira. Če imaš ta prstni odtis, si verjetno nekoliko zadržan ter ne maraš biti v središču pozornosti.

Mešanica vzorcev

Ljudje z mešanim vzorcem so nagnjeni k nekonformnosti in svojeglavosti. Če imaš takšen vzorec, verjetno trdno stojiš za svojim mnenjem ter nisi nagnjen k temu, da bi se obračal po vetru. Okolica to včasih razume kot arogantnost.

shutterstock_529454158 7 ključnih lastnosti, po katerih prepoznaš psihopata Tvoji časi so minili: to so leta, ko si prestar, da greš žurat v klub Tvoji časi so minili: to so leta, ko si prestar, da greš žurat v klub Kakšna oseba si in s kom se odlično ujemaš: to o tebi pove tvoj najljubši okus sladoleda Kakšna oseba si in s kom se odlično ujemaš: to o tebi pove tvoj najljubši okus sladoleda looie-kang-299527-unsplash Za dekleta: poletni triki, ki ti bodo pošteno olajšali življenje · ·