Pohištvo Star Wars: za prave ljubitelje galaktičnih avantur
V zraku · dizajn

Ali spadate med goreče privržence Vojne zvezd? V tem primeru verjamemo, da vas ne bi motilo, če bi vaše domovanje krasili kosi pohištva, ki jih je navdahnila slavna franšiza!

Po tem, ko je Disney nedavno nazaj v svojem Disneylandu v kalifornijskem Anaheimu odprl posebno sekcijo, posvečeno Vojni zvezd, je zdaj storil še korak naprej. V sodelovanju s filipinskim oblikovalcem Kennethom Cobonpueom je namreč predstavil kolekcijo pohištva Star Wars, ki je hkrati elegantna in nenavadna.

Cobonpue je kolekcijo, ki bo kmalu na voljo ameriškim kupcem, v domači državi sicer ponudil že lani jeseni. Informacij o tem, kdaj jo bomo lahko preizkusili tudi v Evropi, zaenkrat še ni.

Oblikovalec sprva sicer ni bil prepričan, ali mu bo svojo filozofijo uspelo združiti z motivi Vojne zvezd, a se je po premisleku odločil, da sprejme izziv. Po ogledu fotografij, ki jih najdete v spodnji galeriji, lahko brez dvoma ugotovimo, da mu je nalogo uspelo opraviti odlično. Ali ste enakega mnenja tudi vi?

Galerija: Pohištvo Star Wars

Pohištvo Star WarsOdpri galerijo
BeFunky-collage (32) Soapack: ta razkošna embalaža za šampone je v celoti izdelana iz mila Window Solar Charger: plošča, ki s pomočjo sonca polni tvoje naprave Window Solar Charger: plošča, ki s pomočjo sonca polni tvoje naprave Magnetips: magična pisala, ki se med seboj privlačijo Magnetips: epska magnetna pisala, s katerimi se lahko tudi igraš BSB-piano-instrument-designboom-FB Brunettes Shoot Blondes: to nastane, ko v ohišju klavirja združiš 20 inštrumentov! ·