Sestrski projekt Chodník korunami stromov na Slovaškem
V zraku · buzz buzz

Odpira se težko pričakovana, nova atrakcija na Rogli: Pot med krošnjami Pohorje. Sprehodili se boste lahko po 1000 metrov dolgi poti 20 metrov nad tlemi, med krošnjami mogočnih pohorskih dreves, in užili pogled na neskončen gozd s 37 metrov visokega stolpa. Poučne postaje vas bodo naučile, zakaj je pohorska narava edinstvena, adrenalinske postaje, kot je navidezno brezno, pa vam bodo zarisale nasmešek na obraz. Otvoritev bo 20. septembra.

Pot med krošnjami Pohorje se nahaja v srcu mogočnih pohorskih gozdov. Izvedeli boste, kaj je tisto, zaradi česar je narava Pohorja tako zelo edinstvena, spoznavali pohorski gozd od korenin do krošenj. Ob poti se bo zvrstilo kar nekaj adrenalinskih postaj, na katerih se bodo tako odrasli kot tudi otroci lahko na primer preizkusili pri ohranjanju ravnotežja nad navideznim prepadom, ki pa zato nič manj strašljiv. Kar nekaj izobraževalnih postaj bo namenjenih spoznavanju značilnosti bogate in edinstvene pohorske flore in favne.

Zanimivosti

  • 37 metrov visok opazovalni stolp bo omogočil edinstven pogled s ptičje perspektive.
  • 1000 metrov dolga pot vas bo vodila med krošnjami mogočnih dreves.
  • Horizontalni del poti med krošnjami teče 20 metrov visoko nad tlemi.
  • Pot med krošnjami Pohorje je za obiskovalce odprta 364 dni z izjemo božičnega večera.

Otvoritev atrakcije Pot med krošnjami Pohorje bo na Rogli (Rogla 1) 20. septembra ob 14.00.

Galerija: Pot med krošnjami Pohorje

Pot med krošnjami PohorjeOdpri galerijo
5+ najbolj izobraženih hollywoodskih igralcev 7 najbolj izobraženih hollywoodskih igralcev Passport-Photos-Max-Siedentopf2-1280x905a Passport Photos: to so norosti, ki jih lahko počnemo, ko se fotografiramo za osebni dokument cover-seksi-imena Ti je ime Jožica?! Po mnenju mnogih so to najbolj seksapilna ženska imena! 5+ legalnih načinov, kako zaslužiti, če ostanete brez službe 7+ zvitih, a legalnih načinov, kako zaslužiti, če ostanete brez službe · ·