Napovednik – Joker (2019): Joaquin Phoenix je kralj temačne komedije

Zadnjič posodobljeno: :

V novem filmskem napovedniku za film Joker (2019) Joaquin Phoenix predstavi novo žalostno plat Batmanovega največjega sovražnika. Warner Bros. premiero filma napoveduje za 4. oktober. 


Joaquin Phoenix bo v prihajajočem filmu Joker (2019) zaigral kot Arthur Flex, neuspešen stand-up komik, katerega stiska ga pripelje na rob norosti. Sprva je videti, da gre prej za patetičen kot psihopatski lik, a se vse spremeni, ko Arthur postane Joker, mož z make-upom in zelenimi lasmi.

V napovedniku lahko sicer ujamemo tudi lik Roberta De Nira, gostitelja pogovorne oddaje Murryja Franklina, ki pripomore k Arthurjevi spreobrnitvi v zlobca.

V filmu Joker (2019) bo zaigral tudi Robert De Niro.
V filmu Joker (2019) bo zaigral tudi Robert De Niro.

Film je režiral Todd Phillips, ki je med drugim povedal, da bo imel film popolnoma originalno zgodbo in ne bo sledil filmom ali stripom, ki so do danes že uspeli prikazati Jokerja, največje zlo v Gothamu. Premiera je napovedana za 4. oktober (takrat naj bi film prišel tudi v slovenske kinematografe). Bo pa film pred uradno premiero predstavljen na letošnjem Beneškem filmskem festivalu, in sicer to soboto, 31. avgusta.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ob 8. marcu, dnevu žena: to je seznam filmov režiserk, ki si jih morate ogledati!