70291800_2384811805117717_9043691775025156332_n
Utrip mesta · moda · ženska moda

Katere so modne frizure, ki pomladijo? Predstavljamo vam 10 frizur, ki bodo opravile delo facelifta, saj z obraza izbrišejo vse gubice!

V nadaljevanju si preberite, katere frizure imajo pomlajevalne lastnosti. Verjamemo, da se bo za vsako med vami našlo nekaj. 

Pixie

Ob takšni frizuri bodo ljudje najprej videli prav naš obraz. Stilisti priporočajo, naj se pri liftingu obraza odločamo za krajše lase – krajši so, boljše je. Daljši lasje namreč velikokrat naredijo obraz utrujen in ne svež. Seveda frizura pixie ni za vsakogar, zato se najprej posvetujte s svojim frizerjem.

Pixie – frizura, ki pomladi obrazOdpri galerijo

Lob

Če želite nekoliko daljše lase, je lob prava izbira. Plasti bodo dale obrazu in ličnicam definicijo. Dober primer dviganja ličnic s pričesko je igralka Jennifer Aniston, saj njene plastenje las dejansko kaže na ličnice. Jennifer Lawrence pa nosi nekoliko sodobnejšo različico.

Lob – frizura, ki pomladi obrazOdpri galerijo

Paž

Najboljša pričeska, ki bo naredila lepo čeljustno linijo, je gotovo paž. Lahko je klasičen, lahko je teksturiran, dolžina paža pa se mora končati pri čeljusti. Ne nad in ne pod njo.

Paž – frizura, ki pomladi obrazOdpri galerijo

Paž s frufrujem

Če želite res ubijalsko frizuro, razmislite o pažu s frufrujem. Pričeska namreč deluje kot okvir obraza ter tako poudari ličnice in čeljust.

Paž s frufrujem – frizura, ki pomladi obrazOdpri galerijo

Frufru

Frufru je čarobna zadeva, še posebej pri daljših laseh. Dodajanje res, šišk na frizuro, bo v ospredje postavilo vaše ličnice. Pomembno pa je tudi, kako bomo oblikovali plasti las; prav mehka plast se mora namreč začeti pri ličnicah. Frufru bo pomagal tudi pri dviganju obrvi, saj lahko dolžina resic spravi obraz v ravnotežje.

Frufru – frizura, ki pomladi obraz Odpri galerijo

Frufru na stran

Za tiste s srčasto ali ovalno obliko obraza je najprimernejši frufru na stran, ki ob ostrejši pričeski daje mehkejši videz.

Frufru na stran – frizura, ki pomladi obrazOdpri galerijo

Volumen ob lasišču

Tiste, ki se ne želite postriči, lahko poskusite tudi z volumnom ob lasišču. To bo dvignilo obraz in podaljšalo okrogel obraz. Videz je lahko superženstven in eleganten.

Volumen ob lasišču – frizura, ki pomladi obrazOdpri galerijo

Lasje za ušesi

Lasje različnih dolžin, ki jih umestimo za ušesa, imajo enak učinek kot osvetljevanje (angl. strobing). Ličnice bodo poudarjene, obraz pa bo dobil svež in mladosten sijaj.

Lasje za ušesi – frizura, ki pomladi obrazOdpri galerijo

Visok čop

Visok čop ima čudežne moči. Z njim bomo dvignili obrvi, bonus pa je tudi, da z njim preprosto ni veliko dela.

Visok čop – frizura, ki pomladi obrazOdpri galerijo

Frizura v slogu Brigitte Bardot

Za tiste, ki želite dolge lase in ne marate frufruja, bo frizura, ki jo je navdihnila modna ikona Brigitte Bardot, vaša idealna izbira. Brezhibne, dolge plasti las bodo obraz uokvirile in ustvarile prefinjen, seksi videz.

Frizura v slogu Brigitte Bardot, ki pomladi obrazOdpri galerijo

4a4c49b5549503da7289247834b0d457 Najlepše puhovke za zimo 2019 pod 100 evri: to sezono so res čudovite! sarahloufalk (1) Škornji za sneg in dež 2019: šik modeli, ki so videti res super Deichmann KendallKylie Kendall + Kylie: nova kolekcija te že čaka v Deichmannu shutterstock_564731836 Idealna izbira: v teh škornjih bodo tvoje noge videti vitkejše in daljše · ·