Kratki ali dolgi lasje, to je tu vprašanje.
Utrip mesta · moda · ženska moda

To vprašanje si je verjetno zastavila že vsaka ženska in nanj je verjetno odgovarjal že vsak frizer oziroma frizerka. Če ste v dvomih ali je kratka pričeska pravi korak, presekajte gordijski vozel s pravilom 5,7 centimetra. Vse kar potrebujete, da si odgovorite na vprašaje ali mi bolje pristajajo kratki ali dolgi lasje, sta svinčnik in ravnilo.

Mi bolje pristajajo kratki ali dolgi lasje je vprašaje, ki bega nič koliko žensk. Sploh poleti, ko je vroče in bi se kratka frizura več kot prilegla. Če razmišljate o obisku frizerja, vendar niste prepričane ali ste pripravljene tvegati, ker ne veste ali vam bo kratka pričeska pristajala, obstaja preprosta rešitev, ki vam bo že vnaprej povedala, da ste se odločile prav.

In ne, tu ni govora o aplikaciji, trik, oziroma pravilo 5,7 centimetra je še iz ”stare šole”, saj potrebujete le svinčnik in ravnilo. In kako ju uporabiti? Stopite pred ogledalo, svinčnik držite horizontalno na brado, pod uho pa pravokotno nanj položite ravnilo. Nato odmerite dolžino od ušesa do brade, to je do točke, kjer se ravnilo in svinčnik sekata. Če je razdalja manjša od 5,7 centimetra ste dobili zeleno luč za kratka lase, če se centimetrov nabere več, je bolje, da se držite daljše pričeske.

PREBERITE ŠE: Trend: Ženske modne frizure 2015

Pravilu 5,7 cm lahko mirne duše zaupate, saj upošteva kot čeljustne kosti, ki določa ali je obraz primeren za dolge ali kratke lase.

Brskanje v družbi prijateljic je vedno zabavno. Intersport prinaša pisano in razigrano poletno svežino Nahrbtniki Frachella Frachella – Slovenski nahrbtniki, ki so obnoreli modne odvisneže Tangice so "out" So tangice iz mode? Manikure za poletje 2015 Najbolj trendi & modne manikure za poletje 2015 ·