cover-manekenke-niso-lepe
V zraku · buzz buzz

Retuširanje je vroča tema, saj večina znamk želi, da se njihovi proizvodi promovirajo v kombinaciji s popolnimi obrazi in telesi mladih modelov. Toda, ker imajo opravka z dejanskimi ljudmi, vrzel med željo in realnostjo večinoma zapolni Photoshop. Oglejte si videe fotošopiranja modelov, ob katerih boste osupnili.

Potrošniki velikokrat poudarjajo, da v kampanjah želijo “realne ženske”, vendar pa so prvi tudi ko pride do iskanja napak.

Znamke zato še prevelikokrat posežejo za programi za retuširanje, saj želijo, da bi bili njihovi proizvodi predstavljeni ob idealnih ženskah.

Za vse, ki jih zanima, kako fascinanten postopek preurejanja obrazov izgleda v resničnosti, smo poiskali nekaj zanimivih videov, v katerih že tako lepa dekleta postanejo “popolne ženske”.

Gingerji Instagram profil, ki zvezdnikom nadane rdeče lase PicMonkey Collage1 MADE IN LOVE – prva umetniška zbirka kondomov Kim vs. klasična umetnost Kim Kardashian vs. klasična umetnost Sprehod po pariških strehah Sprehod po strehah Pariza ob katerem vam bo zastal dih