fbpx

Adobe Photoshop Camera: aplikacija za popolne fotografije

Adobe predstavlja nov program oziroma aplikacijo za pametne telefone, Adobe Photoshop Camera, ki vam bo omogočila ustvarjanje odlično obdelanih fotografij, te pa bodo vaš profil na Instagramu ponesle na višjo raven.

Adobe je z programom Photoshop spremenil svet fotografij. Photoshop, Lightroom in podobni programi so namenjeni urejanju že narejenih posnetkov, zdaj pa so pri Adobe ustvarili program oziroma aplikacijo, kjer bo urejanje fotografij del procesa samega fotografiranja.


Adobe Photoshop Camera je nova aplikacija z umetno inteligenco, ki samodejno prepozna predmete na fotografijah in izbere ter prilagaja različne filtre. To lahko stori v realnem času. Prav tako razume tehnično vsebino fotografije in samodejno uporabi prilagoditve. Trenutno je na voljo kot omejen predogled za iOS in Android, podjetje pa pričakuje, da bo aplikacijo za množično uporabo uvedlo v začetku prihodnjega leta.

Adobe Photoshop Camera prihaja v začetku leta 2020.
Adobe Photoshop Camera prihaja v začetku leta 2020.

Dodatne Informacije

Več informacij:
adobe.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!