kangaroo-light-by-studio-banana-things-designboom-02
V zraku · tehnologija

Studio Banana Things v sodelovanju z Univerzo Bangor ponovno prinaša nenavadno novost, tokrat prenosno svetilo Kangaroo, ki s svojo fleksibilno obliko olajša marsikatero iskanje stvari po torbi ali branje v majhnih prostorih. Priročna in estetska tako spreminja vsakdnevno potrebo po igrivi ambientalni osvetlitvi.

Geometrično sestavljena iz 24 vgrajenih LED luči in z litij-ionsko baterijo stvaritev studia Banana Things ponuja več kot 2 uri neprekinjenega svetenja. Oblikovana, da se zlahka prilagaja katerikoli površini in namembnosti, nudi koristno osvetlitev. Dodatne funkcije, kot so svetlobno bliskanje in utripanje ter napajanje prek USB vhoda, jo delajo še uporabniku prijaznejšo.

PREBERITE ŠE: Toplina prikupnih Babula svetil

Trenutno Kangaroo svetilo zbira sredstva na strani množičnega financiranja Kickstarter, kjer se že lahko pridružimo prvim imetnikom.

Odpri galerijo
cover Mali fotoaparat Otto ustvarja neverjetne instant GIF animacije blackmagic 9 Kamera Black Magic s katero lahko posnamete svoj film 12742460133_14c90a2b3d_o Modulo – žepni polnilec 3b5928e610c34c94afd5ab467c32dd25 Bajaboard2 – električna rolka prihodnosti ·