80-letni Wang Deshun zaslovel kot maneken.
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · moda

Običajno se kariera fotomodela ali manekenke začne že pri rosnih letih. A Wang Deshun je dokaz, da za nič na svetu v življenju ni prepozno. Sam je namreč kariero manekena začel pri 80 letih in že na svojem debiju na modni pisti očaral občinstvo. Nova zvezda je rojena! In samo poglejte si njegovo telo! Ni čudno, da mu pravijo najbolj seksi kitajski dedek.

Wang Deshun je modni fenomen, ki odlično skriva svoja leta. Verjeli ali ne, star je 80 let! A to ga ni ustavilo, da se ne bi ta kitajski igralec in umetnik v jeseni svojega življenja preizkusil še v vlogi manekena.

Že na svojo prvi modni reviji (na fotografijah nosi oblačila modnega oblikovalca Sheguanga Huja iz kolekcije jesen/zima 2015/2016), ki je potekala v okviru kitajskega tedna mode, je dokazal, da so leta samo številka in da modni svet ni ekskluzivno klub mladih.

PREBERITE ŠE: Paul Mason: najmodnejši Božiček na svetu

Sicer pa si samo poglejte njegovo telo, ki mu ga lahko zavidajo tudi pol mlajši moški! Žal Kitajec ni odkril vrelca mladosti, sam pravi, da si star toliko, kolikor se počutiš. Življenjska filozofija je sicer le ena plat medalje, Wang Deshun dnevno telovadi tudi do tri ure.

Galerija – 80-letni maneken Wang Deshun:

Wang Deshun Odpri galerijo

Razgovori za službo Stereotipni razgovori za službo pri znanih podjetjih Ljudje, ki jim sestavljanje pohištva Ikea ni šlo najbolje od rok. Ljudje, ki nimajo pojma o sestavljanju pohištva Ikea Disneyjevi zlobci v resničnem življenju Takšni bi bili videti Disneyjevi zlobci v resničnem življenju Realno stanje ... Digitalna Potemkinova vas – ruske ulice popravili kar s Photoshopom · ·