Pri 80 letih postal maneken in že na prvi modni reviji povsem očaral svet

80-letni Wang Deshun zaslovel kot maneken.

Običajno se kariera fotomodela ali manekenke začne že pri rosnih letih. A Wang Deshun je dokaz, da za nič na svetu v življenju ni prepozno. Sam je namreč kariero manekena začel pri 80 letih in že na svojem debiju na modni pisti očaral občinstvo. Nova zvezda je rojena! In samo poglejte si njegovo telo! Ni čudno, da mu pravijo najbolj seksi kitajski dedek.

Wang Deshun je modni fenomen, ki odlično skriva svoja leta. Verjeli ali ne, star je 80 let! A to ga ni ustavilo, da se ne bi ta kitajski igralec in umetnik v jeseni svojega življenja preizkusil še v vlogi manekena.

80-letni Wang Deshun je v trenutku očaral občinstvo.
80-letni Wang Deshun je v trenutku očaral občinstvo.

Že na svojo prvi modni reviji (na fotografijah nosi oblačila modnega oblikovalca Sheguanga Huja iz kolekcije jesen/zima 2015/2016), ki je potekala v okviru kitajskega tedna mode, je dokazal, da so leta samo številka in da modni svet ni ekskluzivno klub mladih.

PREBERITE ŠE: Paul Mason: najmodnejši Božiček na svetu


Sicer pa si samo poglejte njegovo telo, ki mu ga lahko zavidajo tudi pol mlajši moški! Žal Kitajec ni odkril vrelca mladosti, sam pravi, da si star toliko, kolikor se počutiš. Življenjska filozofija je sicer le ena plat medalje, Wang Deshun dnevno telovadi tudi do tri ure.

Galerija – 80-letni maneken Wang Deshun:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!