Multifunkcionalna kuhinjska pipa Quatreau
Utrip mesta · dom

Kaj če bi si vrelo vodo lahko natočili kar iz pipe? Ali pa prijetno ohlajeno, takšno kot iz hladilnika? Vse to je zdaj mogoče! Spoznajte Quatreau, prvo kuhinjsko pipo na dotik iz katere priteče vrela, ohlajena in gazirana voda! Smo omenili, da deluje na dotik in da je zaradi vgrajenega vodnega filtra očiščena 99,99 odstotka vseh primesi? Kuhinjska armatura kot iz sanj!

Quatreau je prva kuhinjska pipa na dotik na svetu, iz katere priteče vrela, ohlajena in gazirana voda! Sliši se predobro, da bi bilo res, a ta vsestranska pipa je še kako resnična, čeravno stane toliko kot celotna kuhinja: skoraj štiri tisoč evrov. Izdeluje jo podjetje Pure H2O Company iz Velike Britanije, namesto ročk pa to inovativno kuhinjsko armaturo spremlja zaslon na dotik, ki ponuja štiri možnosti – vrelo vodo (zaradi varnosti so potrebni trije koraki, da priteče vrela voda), gazirano vodo, ohlajeno vodo, seveda pa je možno točiti tudi klasično negazirano hladno in toplo vodo ter vso vodo vmes.

PREBERITE ŠE: Tako bomo živeli leta 2045 – življenje čez 30 let

Če ste morali do zdaj za vretje vode uporabljati lonec ali čajnik (nekoč bomo otrokom razlagali, da smo včasih vodo vreli v loncu ali grelniku) in za hlajenje hladilnik, si lahko zdaj oboje. za povrhu pa še mineralno vodo, natočite kar iz pipe! Ker je kuhinja prostor, ki je dnevno v uporabi, in ker je kuhinjska pipa zelo pomemben element, saj ob kuhinjskem koritu preživimo vsaj toliko časa kot ob štedilniku, se izplača vanjo investirati, in Quatreau je več kot odlična naložba.

Multifunkcionalna kuhinjska pipa QuatreauOdpri galerijo
Stenske knjižne police v obliki logotipa superjunakov Geekovske knjižne police v obliki logotipa superjunakov Pasji ovratnik s skritim povodcem, ki je tudi posodica za vodo. Grrowler: pasji ovratnik, ki je tudi potovalna posoda za vodo Življenje leta 2045 Tako bomo živeli leta 2045 – življenje čez 30 let Kolesarski nahrbtniki 2016 Top 8: najboljši kolesarski nahrbtniki 2016 po izboru uredništva · ·