fbpx

Quatreau – kuhinjska pipa na dotik, iz katere priteče vrela, ohlajena in gazirana voda

Multifunkcionalna kuhinjska pipa Quatreau

Kaj če bi si vrelo vodo lahko natočili kar iz pipe? Ali pa prijetno ohlajeno, takšno kot iz hladilnika? Vse to je zdaj mogoče! Spoznajte Quatreau, prvo kuhinjsko pipo na dotik iz katere priteče vrela, ohlajena in gazirana voda! Smo omenili, da deluje na dotik in da je zaradi vgrajenega vodnega filtra očiščena 99,99 odstotka vseh primesi? Kuhinjska armatura kot iz sanj!

Quatreau je prva kuhinjska pipa na dotik na svetu, iz katere priteče vrela, ohlajena in gazirana voda! Sliši se predobro, da bi bilo res, a ta vsestranska pipa je še kako resnična, čeravno stane toliko kot celotna kuhinja: skoraj štiri tisoč evrov. Izdeluje jo podjetje Pure H2O Company iz Velike Britanije, namesto ročk pa to inovativno kuhinjsko armaturo spremlja zaslon na dotik, ki ponuja štiri možnosti – vrelo vodo (zaradi varnosti so potrebni trije koraki, da priteče vrela voda), gazirano vodo, ohlajeno vodo, seveda pa je možno točiti tudi klasično negazirano hladno in toplo vodo ter vso vodo vmes.

PREBERITE ŠE: Tako bomo živeli leta 2045 – življenje čez 30 let

Iz pipe Quatreau priteče precej več kot le mrzla ali topla voda.
Iz pipe Quatreau priteče precej več kot le mrzla ali topla voda.

Če ste morali do zdaj za vretje vode uporabljati lonec ali čajnik (nekoč bomo otrokom razlagali, da smo včasih vodo vreli v loncu ali grelniku) in za hlajenje hladilnik, si lahko zdaj oboje. za povrhu pa še mineralno vodo, natočite kar iz pipe! Ker je kuhinja prostor, ki je dnevno v uporabi, in ker je kuhinjska pipa zelo pomemben element, saj ob kuhinjskem koritu preživimo vsaj toliko časa kot ob štedilniku, se izplača vanjo investirati, in Quatreau je več kot odlična naložba.

Dodatne Informacije

Več informacij:
quatreau.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!