Zvezdniki v mladih letih.
V zraku · buzz buzz

Če redno spremljate zvezdnike, potem ste verjetno opazili, da se določene fotografije v medijih pojavljajo znova in znova. Teh tu ne boste našli, saj smo izbrskali tiste, ki so bile do zdaj dobro skrite pred očmi javnosti in so jih videli le redki. Med brskanjem po osebnih arhivih smo opazili, da se marsikateri zvezdniki poznajo že od rane mladosti. Preverite utrinke iz življenja slavnih, preden so začeli živeti v soju žarometov.

Čeprav zvezdniki živijo na očeh javnosti in paparaci prežijo na njih čisto na vsakem koraku, pa vsega o njih vendarle ne vemo. Če često spremljate slavne, potem imate precej dober vpogled v njihova življenja. Nenazadnje z objavami na družbenih omrežjih za to skrbijo tudi sami. Pa vendar obstajajo trenutki, predvsem iz njihove mladosti, ki so znani le redkim.

PREBERITE ŠE: Instagram: redke fotografije zvezdnikov v 90. letih

Izbrskali smo fotografije zvezdnikov v mlajših letih iz osebnih arhivov, ki so bile do zdaj precej dobro skrite pred očmi radovedne javnosti.

Redke fotografije zvezdnikov v mlajših letih, ki jih še niste videli:

7-letni George Clooney, 1968Odpri galerijo

Nenavadne uporabe kondoma Alternativne uporabe kondoma, ki nimajo veze s seksom Tuji mediji o Sloveniji in Melanii Trump. Svetovni mediji Sloveniji po izvolitvi Trumpa pojejo hvalnice Darila za Miklavža Darila za Miklavža 2016: najlepši predlogi za otroke Dracaena cinnabari ali zmajevo drevo, Jemen To so najlepša drevesa na svetu! · · · ·