fad19d3fbb84370fce2db6eac39389e4
V zraku · tehnologija · gadgeti

Bi imel tudi ti takšnega “elektronskega” prijatelja, ki bi imel nekaj lastnosti pravega kosmatinca, hkrati pa bi še posnel vajine dogodivščine? Preveri Unitree A1!

Unitreejev robotski “kuža” A1 je precej manj zastrašujoč kot nekatera druga robotska bitja, ki smo jih lahko videli do sedaj. “Gleda” s pametno kamero, ki jo poganja umetna inteligenca in je tako zmožen posneti HD-posnetke v realnem času.

Na sebi lahko prenaša do 5 kilogramov teže, hodi lahko s hitrostjo 3,3 m/s, z enim samim polnjenjem pa lahko deluje do 2 uri in pol. Na sebi ima dvojni USB-vhod, vhod za HDMI, pa tudi za Ethernet. Vse to mu omogoča, da komunicira z dodatnimi moduli. In ne bi bil “kuža”, če ne bi znal poskrbeti za svojega najboljšega človeškega prijatelja. Tako na primer ponuja še tri vrste zaščite, prav tako pa je sposoben slediti svojemu lastniku!

Bi imeli takšnega “elektronskega” prijatelja?

ZBook-Studio_Create_15_Corp-1280x720 (1) HP ZBook Studio in Create: nova prenosnika za ustvarjalce ciljata na sam vrh! tab lite Samsung Galaxy Tab S6 Lite: stilsko dovršena tablica za ustvarjalce Igralni plošček DualSense za konzolo PlayStation 5 DualSense: Sony predstavil nov igralni plošček, ki naravnost navdušuje! Prenosnik z dvojnima zaslonoma Asus ROG Zephyrus Duo Asus ROG Zephyrus Duo 15: zverina z dvema zaslonoma 4K