fbpx

3 najbolj iskane ženske torbice leta: male torbice gredo iz mode, najbolj moderne bodo torbice “hobo”

Torbice so brez dvoma ena večjih ženskih obsesij, seveda poleg čevljev. In za njih smo ženske velikokrat pripravljene odšteti nekaj evrov (pre)več. Letos so se pravila igre nekoliko spremenila, nekatere torbice so šle iz mode, druge pa so ponovno našle pot do ženskega srca (in do denarnic).

Če smo še prejšnje leto slavile mini torbice, saj veste, tiste, v katere spravimo ravno eno šminko, so te “modna preteklost”. Seveda jih bo še mogoče najti na policah trgovcev, pa vendar te ne bodo v ospredju pri vseh dekletih, ki vneto sledijo modnim trendom. Naslednje 3 torbice so letos v modnem svetu najbolj iskane, in prav je, da imate vsaj eno. Če že ne morete imeti originala, ki se prodaja za 1.000 evrov (Bottega Veneta Hobo Bag) in več, poskusite najti “dvojnice”, nekaj takih smo za vas našli že mi, kupite pa jih lahko pri največjem svetovnem trgovcu, Amazonu, in sicer na amazon.de.

View this post on Instagram

Arm candy 🍭

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Prešite torbice

To so torbice, ki bodo brez dvoma VEDNO v modi. Zaradi svoje brezčasne klasike so tisti kos, ki ga mora imeti vsaka ženska. Vaša izbira pa je, ali boste izbrale večjo ali manjšo, ali bo to črna torbica ali v kakšni drugi barvi.

L. Credi
L. Credi
Mario Valentino
Mario Valentino
Liu Jo
Liu Jo
Love Moschino
Love Moschino

VEČ PREŠITIH TORBIC NA AMAZON.DE

Torbice “hobo”

Vračajo se tudi t.i. torbice “hobo”, ki bodo letos močan trend. To so torbice, ki jih nosimo na rami, ročaj pa je podaljšek torbice (torej načeloma ni ločeno prišit na torbico). Spominjajo na culice, ki bi si jih oprtali na roko in zavezali na ramenskem delu.

Vince Camuto
Vince Camuto
Calvin Klein
Calvin Klein
AFKOMST
AFKOMST
Moda Moda De
Moda Moda De

VEČ TORBIC “HOBO” NA AMAZON.DE

Torbice z verigami

Dober dodatek je lahko VSE in lahko še tako “dolgočasno” torbico dvigne na novo raven. In prav torbice s pasovi v videzu verig so letos velik hit!

iDeal Of Sweden
iDeal Of Sweden
Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger
Mario Valentino
Mario Valentino
Liebeskind Berlin
Liebeskind Berlin

VEČ TORBIC Z VERIGAMI NA AMAZON.DE

KAKO NA AMAZONU KUPUJEMO TUDI DO 40 ODSTOTKOV CENEJE?

Amazon Business je popolnoma brezplačna storitev in ne vključuje nikakršnih skritih stroškov. Z registracijo preko spodnje povezave boste pridobili vrednostne kupone, s katerimi boste določeno obdobje upravičeni do brezplačne poštnine in nekaterih drugih ugodnosti, zaradi česar bo poslovanje preko spletne trgovine Amazon še ugodnejše. Sledite postopku registracije in v roku treh dni boste prejeli kupone ugodnosti na vpisani elektronski naslov. Uporabite spodnjo povezavo, da boste zagotovo dobili kupone!

Dodatne Informacije

Uredništvo ne odgovarja za navedene cene. Cene pri spletnih trgovcih so dinamične narave in se lahko spremenijo kadarkoli. Zapisane so bile v času redakcije.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!