Manhart Audi RQ 900 SUV: obilje razkošja in moči

Manhart Audi RQ 900 SUV

Že tako besen Audi RS Q8 je zdaj dobil nadgradnjo, s katero se spremeni v obilje razkošja in moči, ki pa, presenetljivo, ne bode v oči! To je Manhart Audi RQ 900 SUV. Morda ga res ne boste takoj videli, ga boste pa zagotovo slišali!

Nemški avtomobilski specialist Manhart je izdal konkretno nadgrajeno različico Audijevega visokozmogljivega SUV-ja Audi RS Q8. Slednji – ki si mimogrede svojo platformo in motor deli z Lamborghinijem Urus – iz tovarne prihaja s skoraj 600 konjskimi močmi in 4,0-litrskim V8-motorjem! Manhartov paket k vsemu temu doda še dodatnih 300 konjskih moči, skupaj z nadgradnjo menjalnika in izpušno cevjo iz nerjavečega jekla. Nove vzmeti odvzamejo lepotcu nekaj več kot dva centimetra v višino, kolutne zavore pa je mogoče nagraditi v več različnih konfiguracijah.

Manhart Audi RQ 900 SUV
Manhart Audi RQ 900 SUV

Prilagojena karoserija iz ogljikovih vlaken doda k že tako ostrim potezam Audija RS Q8 še nekaj agresivnosti, popolnoma nova pa je tudi notranjost, kjer najdemo kontrastne šive in poudarke, ki so v harmoniji z zunanjostjo. Proizvodnja je zelo omejena, izdelanih bo le 10 primerkov, cena pa bo okoli 280 tisoč evrov!

Galerija: Manhart Audi RQ 900 SUV

Dodatne Informacije

Več informacij:
manhart-performance.de

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Volkswagen Arteon Shooting Brake – lepotec v Volkswagnovih vrstah