ayo-ogunseinde-324306-unsplash
V zraku · buzz buzz

Vsako astrološko znamenje se lahko, tehnično gledano, zaljubi v katerokoli drugo astrološko znamenje. Toda glede na skladnost zodiaka na žalost vse ljubezenske zveze niso zapisane v zvezdah. Poglejte si, s katerim astrološkim znamenjem res nikoli ne bi smeli biti v vezi.

Katera astrološka znamenja naj ne bi bila v razmerju?

Oven in rak

Oven se hitro premika in romanco zabetonira v trenutku. Le kaj bi lahko bilo bolje, kot pa čutiti iskrice in takoj ukrepati? A to raku ne gre ravno v račun, saj potrebuje čas za  vzpostavitev zaupanja. Zanje je romantika umetniško delo, bistvo pa se skriva v podrobnostih – pozorne in premišljene geste ter interne šale so tisto, kar korak po koraku gradi razmerje. Do trenutka, ko se rak počuti dovolj udobno, bo oven že sklepal, da raka ne zanima in se bo zato premaknil dalje.

Bik in vodnar

Bik je stabilen in predvidljiv, še posebej, ko pride do ljubezni. Za nekatere to pomeni romanco in zanesljivost, za druge stagnacijo. Vodnarji, ki so inovatorji in ikonoklasti zodiaka, je lahko početje vedno ena in iste stvari recept za dolgčas. Vzburja jih namreč originalnost, ob sebi pa potrebujejo osebo, ki jih stimulira tako intelektualno kot umetniško. Za bika je lahko to potrata energije. Ko namreč enkrat ugotovijo, kaj je zanje najboljše, tega ne želijo spremeniti. A vodnar je vedno razpoložen, da stvari spreminja in jih postavlja na drugačen način.

Dvojček in škorpijon

Brezmejni um dvojčka lahko vodi v na videz nasprotujoča si mnenja, ki pa lahko razburijo škorpijona, ki mora vedno vedeti, pri čem je njegov partner. Če se tla pod njim stalno premikajo, se škorpijon ne bo počutil dovolj varnega, da bi vlagal svojo energijo v dolgoročno razmerje. Medtem pa se dvojček najbolje počuti v dinamičnem okolju in mora biti sprejet takšen, kot je.

Devica in tehtnica

Bistroumnost device jo dela eno najbolj bistroumnih znamenj v zodiaku, izvira pa iz njene nedotakljive realistične narave. Ne ubadajo se z ovinkarjenjem: zanje je življenje grenkoba, s katero se je treba soočiti s humorje in integriteto. Za nekatere je to osvežujoče, a ne za vedno romantično tehtnico. Te so namreč optimistične v ljubezni in v življenju ter verjamejo, da je mogoče prav vse, če se za to trudimo skupaj. To kar njih navdihne, je za devico naivno, kar pomeni, da tehtnica vidi devico kot staro tečnobo.

Kozorog in strelec

Če bi lahko kozoroga opisali z eno besedo, bi bila ta “strokoven”. So delovni, ambiciozni in konservativni (v poklicnem smislu). To nikakor ne pomeni, da so zadrgnjeni, pomeni le, da so resni glede tega, kar hočejo, kar jih dela neverjetno romantične in zanesljive življenjske partnerje. Strelec po drugi strani oddaja vibracije ‘zanemarjenega’ genija s ščepcem očarljive osebe z začetniško srečo. Koga briga, če zamuja in pride nepočesan ali z napačno zapetimi gumbi? Ve, da lahko očara prav vsakogar in da mu bo vsak oprostil. Razen kozoroga.

Lev in ribi

Občutljiva riba je preplavljena s karmično modrostjo in empatijo. Drzni levi pa so preplavljeni z ljubeznijo do sebe in zvestobo do svoje posadke in od partnerja zahtevajo enako. Lev bo prišel domov in govoril o tem, kako je njegov sodelavec pobral vse zasluge za idejo, ki je bila njegova, riba pa bo pogledala tudi drugo stran zgodbe. In ne gre za to, da se riba ne želi postaviti na tvojo stran, riba si želi postaviti na stran vsakega slehernega posameznika na svetu.


these-are-the-scariest-twitter-videos-from-the-deadly-typhoon-mangkhut-in-southeast-asia-1680x1120 13 grozljivih posnetkov uničujočega tajfuna Mangkhut shutterstock_632302268 6 pozitivnih značilnosti ljudi, ki vedno zamujajo Screen Shot 2018-09-19 at 15.13.44 copy Japonci zgradili najčudovitejši zvočni vrt na svetu shutterstock_700329313 Kakšna smrt te čaka glede na tvoje astrološko znamenje v primeru apokalipse? · · · · ·