Pametni vložki za čevlje NURVV Run
V zraku · tehnologija · gadgeti

Prav neverjetno je, kako veliko se izve iz statističnih podatkov iz treninga. Na podlagi njih se izboljšujejo tudi vrhunski športniki, zakaj se ne bi tudi vi?

Teči je dokaj preprosto. A znati se konstantno izboljševati in si naložiti točno takšne vaje, ki bodo nam najbolj ustrezale, pri tem nam zna pomagati le osebni trener. Ali pa kar pametni vložki za čevelj ter GPS sledilci NURVV. Dandanes se ogromno stvari izve iz surovih podatkov. Na podlagi statističnih podatkov se izboljšujejo tudi vrhunski športniki. Pametni vložki NURVV Run bodo podobno kot pri vrhunskem športniku analizirali vaše tekaške navade ter vam pomagali korenito izboljšati osebni rezultat.

Vložek za čevelj ima vsega skupaj 32 senzorjev, ki zabeležijo kar 1000 podatkov v eni sekundi. V to se šteje merjenje kadence, dolžine korakov, dotik podplata s tlemi, dolžino teka, ravnotežje ter simetrijo korakov. Ločen GPS sledilec naj bi pretečeno razdaljo izmeril do 99% natančno. Prek aplikacije za pametni telefon nam bo osebni virtualni trener sestavljal vaje ter narekoval, kaj moramo spremeniti, da postanemo boljši. Za dva vložka za čevlje ter dva GPS sledilca bo potrebno odšteti 300 dolarjev.

razer_tomahawk_2200 CES 2020: Razer Tomahawk je modularni gaming računalnik za laike 3v1 kamera PowerEgg X CES 2020: 3v1 kamera PowerEgg X je ‘jajce’, ki postane tudi dron Plinska maska Atmos CES 2020: modernizirana plinska maska Atmos VR očala Panasonic CES 2020: Panasonic s prvimi VR-očali, ki zmorejo prikazati HDR-vsebino · · · · ·