fbpx

S pametnimi vložki za čevlje do vrhunskega tekača

Pametni vložki za čevlje NURVV Run

Prav neverjetno je, kako veliko se izve iz statističnih podatkov iz treninga. Na podlagi njih se izboljšujejo tudi vrhunski športniki, zakaj se ne bi tudi vi?

Teči je dokaj preprosto. A znati se konstantno izboljševati in si naložiti točno takšne vaje, ki bodo nam najbolj ustrezale, pri tem nam zna pomagati le osebni trener. Ali pa kar pametni vložki za čevelj ter GPS sledilci NURVV. Dandanes se ogromno stvari izve iz surovih podatkov. Na podlagi statističnih podatkov se izboljšujejo tudi vrhunski športniki. Pametni vložki NURVV Run bodo podobno kot pri vrhunskem športniku analizirali vaše tekaške navade ter vam pomagali korenito izboljšati osebni rezultat.

Pametni vložki za čevlje NURVV Run
Pametni vložki za čevlje NURVV Run

Vložek za čevelj ima vsega skupaj 32 senzorjev, ki zabeležijo kar 1000 podatkov v eni sekundi. V to se šteje merjenje kadence, dolžine korakov, dotik podplata s tlemi, dolžino teka, ravnotežje ter simetrijo korakov. Ločen GPS sledilec naj bi pretečeno razdaljo izmeril do 99% natančno. Prek aplikacije za pametni telefon nam bo osebni virtualni trener sestavljal vaje ter narekoval, kaj moramo spremeniti, da postanemo boljši. Za dva vložka za čevlje ter dva GPS sledilca bo potrebno odšteti 300 dolarjev.

Mobilna aplikacija za povezavo s pripomočki NURVV Run
Mobilna aplikacija za povezavo s pripomočki NURVV Run

Dodatne Informacije

Več informacij:
us.nurvv.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!