Anantara Golden Triangle Elephant Camp in Resort: spanje med sloni v prozornem mehurčku

Mehurčki v katerih obiskovalec preživi noč
Zadnjič posodobljeno: :

Samo vi in vaša druga druga polovica, zvezdne na nebu in čreda slonov v naravnem habitatu.

Kamp Anantara Golden Triangle Elephant Camp in Resort se od drugih kampov razlikuje v tem, da tam tajski sloni niso v ujetništvu, kot je to mogoče videti kje drugje. Nasprotno, Anantara svoje poslanstvo vidi v reševanju slonov, ki so zavoljo množične turizma deležni mučenja. V njihovem kampu se sloni prosto sprehajajo v njim naravnem habitatu ter počnejo povsem slonje reči. In turistom je v ponudbi ravno to, da imajo privilegij opazovati navade teh mogočnih sesalcev, ne da bi jih pri tem motili.

Mehurčki v katerih obiskovalec preživi noč
Mehurčki v katerih obiskovalec preživi noč

Anantara Golden Triangle je svojo ponudbo še malce bolj razširil ter zgradil prozornemehurčke“, v katerih bodo obiskovalci lahko preživeli noč ter opazovali mimobežne slone in prelepo zvezdnato nebo. Mehurčki iz visokotehnološkega poliestra so postavljeni na lesenem odru in z ograjo odmaknjeni od slonov, zato se eni drugih ne bodo motili.

Čeprav so mehurčki postavljeni navidezno sredi džungle, so klimatizirani, imajo napolnjen mini bar ter omogočajo 24-urno sobno postrežbo. Cena na noč za dve osebi znaša preračunanih 526 evrov.

Mehurčki v katerih obiskovalec preživi noč
Mehurčki v katerih obiskovalec preživi noč

Dodatne Informacije

Več informacij:
anantara.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kam na enodnevni izlet pozimi?