F_73018
Utrip mesta · zdravje & lepota

Bradavičarka bo čez nekaj dni naravnost v vašo kozmetično torbico lansirala najbolj epsko kolekcijo kozmetike Harry Potter, ki vas bo v čarovniškem slogu naredila najlepše v deželi tej. Senčila, kopalne bombe, čopiči, kreme, balzami za ustnice in še mnogo več …

Kolekcija kozmetike in kozmetičnih pripomočkov Harry Potter je na poti do prodajnih polic – Boots in Warner Bros sta združila moči in ustvarila kolekcijo ličil, navdihnejo z liki in predmeti iz Potterja. V kolekciji, ki bo od 27. oktobra dostopna na spletu, lahko najdete paleto senčil, lakov, balzamov za ustnice, šmink in krem. Ustvarjalci pa niso pozabili niti na kopalne bombe, spalno masko za oči, torbice in set čopičev.

Vsak kos, ki ga najdete v kolekciji, je okrašen s posebnim znakom iz filmov, tako so na spalni maski Potterjeva očala, torbice so okrašene z oznakami domov, najbolj pa vam bodo verjetno všeč čopiči, ki so v obliki čarovniških palic.

Zbirka v Sloveniji ne bo na voljo, lahko pa jo nabavite na Bootsovi spletni strani od 27. oktobra. Pripravite denarnico in pričarajte nove kose v svoji kolekciji kozmetike.

Galerija slik – Kozmetika Harry Potter

Set čopičevOdpri galerijo

shutterstock_396088543 (1) Kako skriti sive lase, ne da bi se pobarvali? shutterstock_1064371853 Zakaj bi si morala lase umivati s Coca-Colo? 1. POP UP STORE Legendarna znamka Kiehl’s Since 1851 končno tudi v Sloveniji shutterstock_511842424 11 stvari, ki jih ne bi smeli delati, ko imamo gripo · · ·