fbpx

Najbolj čarovniška kolekcija kozmetike za ljubiteljice Harryja Potterja

Bradavičarka bo čez nekaj dni naravnost v vašo kozmetično torbico lansirala najbolj epsko kolekcijo kozmetike Harry Potter, ki vas bo v čarovniškem slogu naredila najlepše v deželi tej. Senčila, kopalne bombe, čopiči, kreme, balzami za ustnice in še mnogo več ...

Kolekcija kozmetike in kozmetičnih pripomočkov Harry Potter je na poti do prodajnih polic – Boots in Warner Bros sta združila moči in ustvarila kolekcijo ličil, navdihnejo z liki in predmeti iz Potterja. V kolekciji, ki bo od 27. oktobra dostopna na spletu, lahko najdete paleto senčil, lakov, balzamov za ustnice, šmink in krem. Ustvarjalci pa niso pozabili niti na kopalne bombe, spalno masko za oči, torbice in set čopičev.

Vsak kos, ki ga najdete v kolekciji, je okrašen s posebnim znakom iz filmov, tako so na spalni maski Potterjeva očala, torbice so okrašene z oznakami domov, najbolj pa vam bodo verjetno všeč čopiči, ki so v obliki čarovniških palic.

Zbirka v Sloveniji ne bo na voljo, lahko pa jo nabavite na Bootsovi spletni strani od 27. oktobra. Pripravite denarnico in pričarajte nove kose v svoji kolekciji kozmetike.

Galerija slik – Kozmetika Harry Potter

Dodatne Informacije

Več informacij:
boots.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.