Magic UX: genialen vmesnik, ki bo olajšal uporabo pametnih telefonov

Magic UX: genialen vmesnik, ki bo olajšal uporabo pametnih telefonov

Magic UX je uporabniški vmesnik, ki posnema, kako v resničnem življenju opravljamo naloge, in lahko v temeljih pretrese trg pametnih telefonov. Navdušeni boste nad originalnostjo tega koncepta, ki vam bo tudi olajšal življenje.

Kadarkoli je treba za dokončanje naloge uporabiti več aplikacij in prenašati vsebino med njimi, je to na obstoječih uporabniških vmesnikih prav nič preprosta stvar in nekaj, kar ne bi z veseljem počeli. Bistveno bolj preprosto je stvar opraviti v fizičnem svetu.

Uporabniški vmesnik, v katerem ni seznama odprtih aplikacij.
Uporabniški vmesnik, v katerem ni seznama odprtih aplikacij.

Da bi nam olajšali izkušnjo ‘preklapljanja med aplikacijami’, je tako nastal Magic UX, uporabniški vmesnik, v katerem ni seznama odprtih aplikacij, med katerimi sicer moramo na pametnih telefonih preklapljati, temveč telefon ‘navidezno’ ve, kje na pravi mizi je določena stvar, ker mu to prej povemo.

Ko telefon držimo pred seboj, je na zaslonu na primer aplikacija za e-pošto, mi pa bi radi prijatelju poslali fotografijo. Odpremo novo poštno sporočilo in telefon premaknemo na desno, ker je tam galerija slik. Na zaslonu se prikaže seznam fotografij. S prstom jo izberemo, zadržimo ga na njej, medtem pa telefon premaknemo nazaj na prejšnji položaj, kjer se vrnemo v e-poštno sporočilo, v katerem pa je tudi že izbrana fotografija.

Sicer pa je v spodnjem videozapisu bolj nazorno prikazano, kako deluje Magic UX, genialen vmesnik, ki bo olajšal uporabo pametnih telefonov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
specialprojects.studio

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!