Saj ni res, pa je! Hiška, v celoti izdelana iz čokolade, ki jo lahko najamete

Hiška, v celoti izdelana iz čokolade

Spletna platforma Booking je raj za popotnike. Nekatere destinacije, ki jih ponuja, so zares ekstravagantne. Tokrat bo govora o bivališču za ljubitelje Willyja Wonke, slavnega lastnika tovarne čokolade.

Koča, ki je v celoti izdelana iz čokolade, se nahaja v Servesu, jugozahodnem predmestju Pariza. Najdemo jo na vrtu v sklopu francoskega državnega muzeja keramike Cité de la Céramique.

Domovanje je oblikoval in izdelal Jean-Luc Decluzeau, ki je doslej zasnoval že številne čokoladne skulpture. Površina edinstvene stavbe, pri gradnji katere je bilo porabljene 1,5 tone čokolade, je 18 kvadratnih metrov.

Prenočišče lahko sprejme največ 4 goste, ki bodo med bivanjem obkroženi s čokoladnimi stenami, streho, kaminom, predalnikom, uro, skodelicami, knjigami in lestencem. V zunanjem delu kompleksa bosta na voljo tudi čokoladni ribnik in čokoladna cvetlična greda.

Verjetno najbolj razveseljiva novica za ljubitelje čokolade je, da je večina predmetov užitna. Obiskovalci se bodo v posebni delavnici, posvečeni čokoladni hiški, naučili, kako izdelati slastno sladico.

Vsem ljubiteljem čokolade predlagamo, da se podvizajo in rezervirajo svoj termin v čokoladni hiški. To je mogoče storiti tukaj.

Galerija – Hiška, v celoti izdelana iz čokolade

Dodatne Informacije

Več informacij:
booking.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Osebnostni test, ki je grozljivo resničen! Tako te vidijo drugi!