fbpx

Saj ni res, pa je! Hiška, v celoti izdelana iz čokolade, ki jo lahko najamete

Hiška, v celoti izdelana iz čokolade

Spletna platforma Booking je raj za popotnike. Nekatere destinacije, ki jih ponuja, so zares ekstravagantne. Tokrat bo govora o bivališču za ljubitelje Willyja Wonke, slavnega lastnika tovarne čokolade.

Koča, ki je v celoti izdelana iz čokolade, se nahaja v Servesu, jugozahodnem predmestju Pariza. Najdemo jo na vrtu v sklopu francoskega državnega muzeja keramike Cité de la Céramique.

Domovanje je oblikoval in izdelal Jean-Luc Decluzeau, ki je doslej zasnoval že številne čokoladne skulpture. Površina edinstvene stavbe, pri gradnji katere je bilo porabljene 1,5 tone čokolade, je 18 kvadratnih metrov.

Prenočišče lahko sprejme največ 4 goste, ki bodo med bivanjem obkroženi s čokoladnimi stenami, streho, kaminom, predalnikom, uro, skodelicami, knjigami in lestencem. V zunanjem delu kompleksa bosta na voljo tudi čokoladni ribnik in čokoladna cvetlična greda.

Verjetno najbolj razveseljiva novica za ljubitelje čokolade je, da je večina predmetov užitna. Obiskovalci se bodo v posebni delavnici, posvečeni čokoladni hiški, naučili, kako izdelati slastno sladico.

Vsem ljubiteljem čokolade predlagamo, da se podvizajo in rezervirajo svoj termin v čokoladni hiški. To je mogoče storiti tukaj.

Galerija – Hiška, v celoti izdelana iz čokolade

Dodatne Informacije

Več informacij:
booking.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!